Libnet.ro
UNICEF

00:06

Franta avertizeaza ca ar putea ataca din nou Siria: Daca Assad va trece din nou linie rosie, riposta va fi identica

B1 B1,
Franta avertizeaza ca ar putea ataca din nou Siria: Daca Assad va trece din nou linie rosie, riposta va fi identica

Franta si aliatii sai nu vor ezita sa loveasca din nou Siria daca acesta va folosi din nou armele chimice, a avertizat marti ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian, intr-un interviu pentru France Info,. continuă pe B1

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Energia electrica s-ar putea scumpi din nou. Ce vrea sa faca Parlamentul

Energia electrica ar putea fi scumpita din nou, Parlamentul urmand sa ia in discutie in perioada urmatoare o noua lege de sprijin a producatorilor de energie verde, in vreme ce scutirea marilor companii.

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este din nou verificata de Inspectia Judiciara. Luni dupa-amiaza inspectorii se afla in sediul DNA si vor sa afle daca neregulile descoperite la ultima ancheta au fost.

Olivia Steer loveste din nou: Tamaia are proprietati anti-tumorale

Olivia Steer loveste din nou. Cunoscuta pentru tratamentele alternative pe care le propune, dar si pentru discursul anti-vaccin, Olivia Steer a venit cu o noua idee nastrusnica. Fosta prezentatoare TV foloseste.

Eliberarea conditionata, relaxata drastic: Un detinut ar putea iesi din puscarie daca a executat jumatate din pedeapsa (proiect)

Proiectul de modificarea a Codului Penal, publicat miercuri pe site-ul Camerei Deputatilor, prevede ca un detinut va putea fi eliberat conditionat dupa ce a executat jumatate din pedeapsa, in cazul inchisorii care nu depaseste 10 ani. Potrivit actualului Cod Penal, un detinut poate fi eliberat conditionat daca a executat doua treimi din pedeapsa.

Cancerul de san ar putea aparea din cauza acestei bauturi banale

Cancerul la san este o boala grava care afecteaza multe femei de toate varstele si ucide anual sute de mii de oameni. Potrivit unui studiu recent, o bautura banala pe care o consumam zilnic, ar putea fi.

Kovesi, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Sefa DNA, acuzata ca a incalcat Constitutia (VIDEO)

Inspectia Judiciara cere sanctionarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru ca nu s-a prezentat la audierile comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, incalcand Constitutia. Amintim.

, primele declaratii despre cea de-a doua sarcina. Am simtit din nou emotiile

Si-a crestinat fetita weekend-ul trecut. Ea a povestit cum cum a decurs petrecerea de botez a Victoriei, organizata la un restaurant de lux din Capitala. A fost o petrecere reusita. A fost.

Craiova: Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta protesteaza din nou fata de scaderea sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza, pentru a doua zi consecutiv, fata de scaderea sporurilor cu pana la 50%. Protestul a fost acum organizat de sindicate, fata de.

inca o drama pentru Coana Chiva! Cancerul a lovit din nou in familia actritei Natasa Raab

Actrita Natasa Raab nu mai scapa de probleme. in urma cu ceva timp, interpreta Coanei Chiva din reclama la iaurt s-a luptat cu cancerul uterin pe care l-a invins. Recent, insa, vedeta si-a anuntat fanii ca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )