Libnet.ro
UNICEF

13:45

FRANTA: Fostul premier Francois Fillon a fost condamnat la inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FRANTA: Fostul premier Francois Fillon a fost condamnat la inchisoare cu executare

Fostul premier francez Francois Fillon a fost condamnat luni la cinci ani de inchisoare, dintre care doi cu executare, in dosarul angajarilor fictive care a marcat campania prezidentiala a candidatului dreptei in 2017, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Franta: Fostul premier Francois Fillon, condamnat la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Francois Fillon, fost premier al Frantei, a fost condamnat, luni, la cinci ani de inchisoare, din care doi cu executare, intr-un dosar privind angajari fictive. in aceeasi cauza, sotia sa, Penelope, a primit.

UPDATE Franta: Fostul premier Francois Fillon, condamnat la cinci ani de inchisoare, dintre care doi cu executare

Fostul premier francez Francois Fillon a fost condamnat luni la cinci ani de inchisoare, dintre care doi cu executare, in dosarul angajarilor fictive care a marcat campania prezidentiala a candidatului dreptei in 2017, potrivit AFP.

Fostul premier al Frantei, condamnat la inchisoare

Fostul premier francez Francois Fillon a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dintre care doi .

Un fost premier al Frantei a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a angajat fictiv sotia

Fostul premier francez Francois Fillon si sotia sa Penelope au fost gasiti vinovati, luni, de deturnare de fonduri publice in dosarul angajarilor fictive, un scandal care a pus capat campaniei sale prezidentiale din 2017, relateaza AFP.

Rusia: Cunoscutul regizor Kirill Serebrennikov a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru delapidare Opozitia acuza ca este vorba de un dosar fabricat

Cunopscutul director rus de film si teatru Kirill Serebrennikov a fost condamnat vineri la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru delapidare, o pedeapsa mult mai usoara decat se asteptasera suporterii sai, potrivit Reuters. Trei ani cu suspendare pentru Serebrennikov este pedeapsa penala pentru un caz fabricat in mod deliberat, a spus Navalny.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )