Libnet.ro
UNICEF

12:15

Franta: Mai multe persoane au fost ranite ntr-un atac cu arma de foc si arme albe n Marsilia

Hotnews Hotnews,
 Franta: Mai multe persoane au fost ranite ntr-un atac cu arma de foc si arme albe n Marsilia

O persoana a fost ranita dupa ce a fost impuscata si alte cateva au fost ranite marti cu arma alba la Marsilia, in Franta, au anuntat pompierii, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Franta: Doua persoane au fost njunghiate de un barbat n Marsilia / Atacatorul a murit dupa ce a fost mpuscat de politie

Un barbat a injunghiat marti dupa-amiaza doi trecatori pe strada Canebiere din Marsilia, inainte ca acesta sa fie impuscat de politie, potrivit pompierilor si politiei, relateaza AFP. Ulterior, atacatorul a murit din cauza ranilor.

Mi-ati salvat familia. We love Romania! Politisti romani, eroi in Italia dupa ce au salvat mai multe persoane

Doi politisti romani au ajuns eroi in Italia dupa ce au salvat mai multe persoane in timpul altercatiei iscate inaintea meciului dintre Lazio si Sevilla.

Incendiu puternic intr-un bloc din Cluj. Cladirea a fost evacuata, mai multe persoane au ajuns la spital

Un incendiu grav s-a produs duminica dimineata pe Aleea Micus, in Manastur. Am fost solicitati, in jurul orei 5. 50, sa intervenim pe Aleea Micus din mun Cluj-Napoca pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit .

AVALANSA intr-o cunsocuta statiune de schi din Elvetia: Mai multe persoane, prinse sub zapada (FOTO)

Tragedie in Elvetia. O avalansa s-a prosud intr-o cunoscuta statiune de schi, 12 persoane fiind prinse sub zapada. Avalansa a avut loc in statiunea din Crans Montana din Valais, canton situat in sud-vestu.

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Vlad Plahotniuc: PDM va lansa mai multe initiative de sustinere a familiilor cu copii

Investitiile in copii sunt investitii in viitor si in o societate mai buna. Este motivul pentru care Partidul Democrat a promovat si va pune in aplicare mai multe initiative sociale de sustinere a familiilor cu copii. Declaratia a fost facuta de catre liderul PDM, Vlad Plahotniuc, duminica, 17 februarie, in cadrul unor intalniri cu alegatori de la Nisporeni, acolo unde candideaza pe circumscriptia uninominala, transmite IPN.

Studiu: in ce domenii se fac cele mai multe concedieri

Un studiu realizat de Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) la nivelul economiei nationale arata ca numai 15,34% din totalul contractelor de munca pentru norma intreaga CIM) au salariul brut peste 4. 500 lei, in timp ce 39,20% abia luau salariul minim pe economie. Studiul arata si care sunt domeniile in care se fac cele mai multe angajari, dar si cele mai multe concedieri.

Tensiuni la Asia Express. Mai multe vedete s-au certat, iar Cosmin Selesi a izbucnit in plans

In editia de aseara a show-ului difuzat de Antena 1 Asia Express Drumul Elefantului mai multe vedete s-au certat, in timp ce actorul Cosmin Selesi 41 de ani) a izbucnit in plans.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in 12 judete din Transilvania, Muntenia si.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )