Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fratele lui Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane, s-a sinucis

Antena3 Antena3,
Fratele lui Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane, s-a sinucis

Fratele lui Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane, s-a spanzurat. Barbatul a fost gasit fara suflare de catre sotia lui, in locuinta sa din Nehoiu, Buzau. Florin Despescu 47 de ani) s-a. continuă pe Antena3

Dosar de moarte suspecta dupa decesul lui Florin Despescu, fratele fostului sef al Politiei Romane

Drama in familia chestorului Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane demis dupa scandalul politistului pedofil. Unul dintre fratii acestuia a fost gasit spanzurat in casa sa din Nehoiu, judetul Buzau, in noaptea de sambata spre duminica. Florin Despescu avea 47 de ani, era casatorit si avea o fata.

Fratele fostului sef al Politiei Romane s-a spanzurat. Demisionase de curand din Politia Locala

Fratele fostului comandant al Politiei Romane a fost gasit spanzurat in casa sa din Nehoiu, judetul Buzau. Totul s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica. Florin Despescu avea 47 de ani, era casatorit si avea doi copii. Surse din apropierea familiei spun ca fratele chestorului Bogdan Despescu suferea in ultima vreme de o depresie, dar si de alte afectiuni.

Fratele fostului sef al Politiei Romane s-a spanzurat

Unii dintre fratii lui Bogdan Despescu, fostul sef al Politiei Romane, a fost gasit, duminica, spanzurat in casa acestuia din Nehoiu, Buzau. Barbatul, in varsta de 47 de ani, a fost descoperit de catre.

Nou termen la Curtea Suprema in dosarul Motorina unde fostul sef ANAF Sorin Blejnar este inculpat. Prejudiciul estimat de DNA este de 55 milioane euro

Inalta Curte de Casatie si Justitie continua astazi audierile in dosarul Motorina, in care fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar si ceilalti inculpati au contestat pedepsele primite in iunie 2016,la Curtea de Apel Bucuresti.

Nou termen la Curtea Suprema in dosarul Motorina, in care fostul sef ANAF Sorin Blejnar este inculpat. Prejudiciu: 55 de milioane de euro

Inalta Curte de Casatie si Justitie continua astazi audierile in dosarul Motorina, in care fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) Sorin Blejnar si ceilalti inculpati au contestat pedepsele primite in iunie 2016, la Curtea de Apel Bucuresti.

Donald Trump il acuza pe fostul sef al FBI, James Comey, ca a mintit in fata Congresului si sugereaza ca ar trebui sa fie inchis

Presedintele american Donald Trump l-a atacat pe James Comey, fostul sef al FBI, despre care a spus ca a mintit in fata Congresului si a numit cartea sa o autobiografie a minciunilor, scrie BBC.

Fostul sef FBI, despre Donald Trump: E inapt moral sa fie presedinte

James Comey, fostul director al FBI demis de Trump in 2017, a declarat ca presedintele american Donald Trump este nepotrivit moralmente ca lider al Statelor Unite. O persoana . ) care vorbeste despre.

Trump este inapt moral sa conduca SUA. Fostul sef al FBI il desfiinteaza pe cel mai puternic om al planetei

Atac devastator la adresa liderului de la Casa Alba. Fostul director al FBI James Comey a afirmat, intr-un interviu difuzat duminica la ABC, ca Donald Trump este inapt moral sa conduca Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )