Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fratele Madalinei Manole cere redeschiderea dosarului mortii artistei. Expertii internationali cooptati infirma varianta sinuciderii (VIDEO)

B1 B1,
Fratele Madalinei Manole cere redeschiderea dosarului mortii artistei. Expertii internationali cooptati infirma varianta sinuciderii (VIDEO)

Fratele Madalinei Manole a cerut ca dosarul mortii cantaretei sa fie redeschis, pentru a se afla daca fata cu parul de foc s-a sinucis sau a fost omorata. Acesta strange bani pentru procese si este ajutat. continuă pe B1

Fratele Madalinei Manole cere redeschiderea dosarului mortii artistei. Experti internationali au fost contactati pentru expertize (VIDEO)

Fratele Madalinei Manole a cerut ca dosarul mortii cantaretei sa fie redeschis, pentru a se afla daca fata cu parul de foc s-a sinucis sau a fost omorata. Acesta strange bani pentru procese si este ajutat.

Fratele Madalinei Manole a luat o decizie fara precedent. Ce se intampla la 10 ani de la moartea artistei

Fratele Madalinei Manole a luat o decizie socanta, la 10 ani de la moartea artistei. Barbatul vrea sa afle adevarul despre moartea Madalinei Manole, asa ca vrea sa redeschida dosarul mortii ei, poate chiar la Bruxelles. Are nevoie de ajutor, asa ca a lansat un apel pe retelele de socializare. Fratele Madalinei Manole vrea sa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )