Libnet.ro
UNICEF

18:30

De frica Legii Insolventei |Mai multi oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea. Televiziunea are datorii uriase la bugetul de stat

B1 B1,
De frica Legii Insolventei |Mai multi oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea. Televiziunea are datorii uriase la bugetul de stat

Directorul postului de stiri Realitatea TV, Edward Pastia, Octavian Hoandra si alte persoane au depus actele pentru inscrierea Partidului Realitatea, anuntat recent de Cozmin Gusa. Dosarul a fost inregistrat pe. continuă pe B1

Mai multi oameni din Realitatea TV au depus actele pentru Partidul Realitatea. Gusa spune ca postul nu va fi televiziune de partid

Directorul postului de stiri Realitatea TV, Edward Pastia, impreuna cu Octavian Hoandra si alte persoane au depus actele pentru inscrierea Partidului Realitatea, anuntat recent de Cozmin Gusa, conform informatiilor disponibile pe portalul instantelor de judecata. Printre petentii inscrisi nu apar nici Cozmin Gusa, nici Rares Bogdan. Contactat de HotNews. ro, Gusa a spus ca e un partid pe care si-l asuma, dar e al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei sa il infiinteze, sa mearga acolo.

TEST. Poti sa spui ASTA timp de sapte secunde respectand cerintele testului? Cei mai multi oameni nu reusesc!

Cele mai simple lucruri, la care nici nu ne-am gandit, sunt adevarate provocari pe care 99% din oameni nu le pot rezolva. Unui englez i-a venit o idee nastrusnica: a postat pe Facebook urmatorul mesaj: Nimeni.

Cei mai bogati oameni din lume, pierderi financiare masive

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut, ieri, 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg.

Florin Georgescu (BNR): n loc sa avem din ce n ce mai multi oameni educati, informati, n societate, vedem o crestere a decalajului n ceea ce priveste cunostintele si informatia

O mare parte din populatie are cunostinte insuficiente sau zero despre economie, a declarat Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), intr-un eveniment la sediul institutiei.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

Cum suna cel mai vechi cantec din lume. A fost scris in urma cu aproape 3.500 de ani - VIDEO

Multi se intreaba care este el mai vechi cantec din lume si cand a fost scris. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa ne intoarcem in timp cu 3. 500 de ani si sa mergem in Asia, pe taramul.

Cea mai buna schioare din toate timpurile se retrage la finalul sezonului

Americanca Lindsey Vonn, considerata cea mai buna schioare din toate timpurile, a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului 2018/2019, informeaza Reuters. Sportiva detine recordul de victorii in Cupa.

VIDEO INTERVIU Eric Enache, vicecampion european de karting, cea mai mare performanta din motorsportul romnesc / Un sport dur cu bugete de pna la 200 de mii de euro pe an / De ce nu vom avea prea curnd un romn n Formula 1

Alexander Wurz, fostul mare pilot de F1, vine pentru fiul sau cu tirul de logistica la competitii. Noi mergem si ne punem un cort acolo si tot i-am batut. Erik Enache a devenit la doar 9 ani vicecampion european la karting, cea mai buna performanta din motorsportul romanesc din ultimii ani. Mihai Muncean a terminat pe locul 8. Ambii sunt antrenati de pilotul Catalin Tutuian, fost la randul lui vicecampion european de karting si primul roman ajuns in Formula Renault. Despre cum ajungi la karting, ce bugete presupune performanta in acest sport, care sunt copiii marilor piloti de F1 care concureaza cu baietii nostri, care sunt etapele pe care le parcurge un pilot spre varful automobilismului si de ce e mult prea devreme ca sa speram a avea un pilot in Formula 1, in interviul pe care vi-l prezentam azi.

Cea mai mare schioare din istorie se retrage

Cea mai galonata schioare din istorie, americanca Lindsey Vonn si-a anuntat in mod oficial retragerea la finalul sezonului 2018/19, scrie Eurosport. ro. Vonn are nu mai putin de 82 de victorii in Cupa Mondiala.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )