Libnet.ro
UNICEF

17:46

FSLI: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei si Cercetarii trebuie sa respecte legea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FSLI: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei si Cercetarii trebuie sa respecte legea

In data de 14 ianuarie ministrul Educatiei si Cercetarii, doamna Monica Anisie, insotita de reprezentanti ai mass media, a vizitat doua unitati de invatamant din judetul Ialomita. Descinderea ministrului educatiei in sala de clasa, argumentata de faptul ca a auzit o doamna invatatoare tipand la un elev si mustruluirea acesteia in fata elevilor si a camerelor de filmat a creat o stare de indignare justificata in randul cadrelor didactice si nu numai, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!

Sindicatele din Educatie ii cer ministrului Educatiei, la patru zile dupa ce a facut vizita in judetul Ialomita, sa respecte legea, potrivit unui comunicat trimis catre Hotnews. ro. Ei spun ca aceste controale prin scoli au capatat forma unor descinderi care nu au respectat conditiile legii. Sindicalistii arata ca intentia ministrului a fost buna, insa i-a nemultumit pe profesori: ceea ce a transformat o intentie buna a ministrului, intr-un act care a provocat nemultumiri mari in randul colegilor nostri. Reactia vine dupa ce, sambata de dimineata, Monica Anisie si-a cerut scuze pe Facebook pentru modul cum a procedat in vizita inopinata din judetul Ialomita. Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau.

Sindicalistii catre ministrul Educatiei: Controalele in scoli trebuie sa respecte legea

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) avertizeaza ca ministrul Educatiei are voie sa m.

Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, isi cere scuze intr-un mesaj pe Facebook cu privire la vizita la scolile cu toaleta in curte din Judetul Ialomita, unde a intrat intr-o clasa in care a auzit o invatatoare tipand la copii. Nu am fost in acea scoala pentru doamna invatatoare, dar sunt un om caruia chiar ii pasa de copii, elevii mei pot depune marturie. As fi vrut sa fiu mai calma in acea interactiune si este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau, scrie Anisie. Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!.

Stirile ProTV: Cum a reactionat o invatatoare care tipa la elevi, cand ministrul Educatiei a intrat peste ea in clasa

Ministrul Educatiei a facut marti dimineata o inspectie fulger in mai multe scoli si gradinite din Ialomita si Calarasi.

Ministrul Educatiei regreta modul in care a efectuat controlul la scoala din Ialomita

Monica Cristina Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca regreta modul in care a actionat in judet.

Ministrul Educatiei a facut show de zile mari... si cam atat

Stiti filmarea aia cu ministrul Educatiei cand vine pe neasteptate la o scoala din Ialomita, o aude pe o invatatoare ca urla la copii si apoi intra in sala de clasa si face un mega flagrant, inconjurata de camere de luat vederi si cu o atitudine de cel putin procuror DNA?.

Ministrul Educatiei, profesoara de romana, acuzata ca a chinuit limba materna chiar de ziua Culturii Nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, profesor de limba romana este acuzata de criticul de teatru Iulia Popovici ca a chinuit limba materna, utilizand prea multe virgule, dupa ce aceasta a trimis o scrisoare in care propune ca in toate scolile din tara, fiecare copil sa citeasca 20 minute pe zi.

Ministrul Educatiei propune ca fiecare copil sa citeasca 20 de minute pe zi la scoala

Ministerul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, propune ca, in toate scolile din tara, fiecare copil sa citeasca 20 minute pe zi.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )