Libnet.ro
UNICEF

16:30

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

B1 B1,
Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro. continuă pe B1

Zeci de romani au luat in deradere functia Safety Check a Facebook, gandita pentru ajutarea celor afectati de dezastre naturale sau atentate teroriste

Functia Safety Check a Facebook a fost activata in premiera si pentru Romania dupa furtunile catastrofale ce au avut loc duminica in vestul tarii, insa zeci de romani au preferat sa faca glume, in loc sa vina cu propuneri concrete de ajutor. De la cei care ofereau apa sfintita de prune, pana la cei care spuneau ca vor afectiunea unui milion de euro, glumele nu au contenit. Facebook a reactionat insa repede si a curatat spam-ul de pe grup.

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Neurochirurg de exceptie, intors sa profeseze in Romania dupa 7 ani petrecuti in Anglia: Nu suntem nici macar in acelasi univers cu ei

Dupa sapte ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, medicul Horatiu Ioani a revenit in Romania. Evident, nu pentru bani, ci de.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )