Libnet.ro
UNICEF

23:00

Functionari banuiti ca au luat spagi de sute de euro pentru urgentarea dosarelor la Prima casa

Antena3 Antena3,
Functionari banuiti ca au luat spagi de sute de euro pentru urgentarea dosarelor la Prima casa

Cine vrea repede Prima Casa, prima data da o spaga! Procurorii spun ca luni intregi, acesta ar fi fost criteriul dupa care erau selectate dosarele la Fondul National de Garantare a creditelor. Mai multi. continuă pe Antena3

Varta, buget de 150 de milioane euro pentru extinderea productiei

Germanii de la Varta au anuntat ca au pregatite 150 de milioane de euro pentru extinderea productiei in toate fabricile pe care le detin.

CM 2018: Nationala Frantei, rasplatita de FIFA cu 32,5 milioane de euro pentru triumful din Rusia

Selectionata Frantei va primi din partea Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), suma de 32,5 milioane de euro pentru castigarea Cupei Mondiale din Rusia, potrivit cifrelor comunicate de forul mondial.

Spitalul Monza: Investitie de 3 milioane de euro pentru robotul chirurgical da Vinci

Spitalul Monza, parte a grupului Policlinico di Monza din Italia, a investit 3 milioane de euro intr-un sistem de chirurgie minim-invaziva video-asistata, robotul da Vinci Xi.

VIDEO: Campanie de 4,7 milioane de euro pentru promovarea Budapestei

Agentia Ungara pentru Turism a alocat anul acesta un buget de 4,7 milioane de euro doar pentru promovarea externa a capitalei tarii, Budapesta. Fata de vecinii nostri, Romania a alocat pentru programul de marketing si promovare turistica a intregii.

Transelectrica a atribuit un contract de 10 milioane euro pentru retehnologizarea statiei Medgidia Sud

Transelectrica a atribuit Romelectro un contract de peste 10,68 milioane de euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei 110 kV Medgidia Sud, potrivit unui anunt de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice SEAP).

George Ivascu: Guvernul Romaniei a aprobat astazi alocarea sumei de 1 miliard de euro pentru Cultura, in acord cu programul de guvernare si Conventia Nationala pentru Cultura

Guvernul Romaniei, prin Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, a adoptat in sedinta de guvern de astazi, 19 iulie 2018, Ordonanta de Urgenta pentru aprobarea Programului de investitii in domeniul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )