Libnet.ro
UNICEF

05:30

Furtuna a facut ravagii in judetul Timis. Decizie de ultima ora luata de Inspectoratul Scolar

Antena3 Antena3,
Furtuna a facut ravagii in judetul Timis. Decizie de ultima ora luata de Inspectoratul Scolar

Cursurile in opt unitati de invatamant din judetul Timis au fost suspendate pentru ziua de luni, dupa ce furtuna puternica de duminica a avariat acoperisurile cladirilor, iar unele. continuă pe Antena3

Furtuna violenta in judetul Timis: Patru morti si 26 de raniti. ISU: Recomandam oamenilor sa nu iasa din casa. Imagini de la fata locului

Update: Numarul persoanelor decedate in judetul Timis in urma furtunii de duminica dupa-amiaza a crescut la patru, ultimele doua cazuri semnalate fiind in localitatea Buzias, anunta reprezenta.

Furtuna violenta in judetul Timis: Patru morti si mai multi raniti. ISU: Recomandam oamenilor sa nu iasa din casa. Primarul Timisoarei: S-au rasturnat TIR-uri

Update: Numarul persoanelor decedate in judetul Timis in urma furtunii de duminica dupa-amiaza a crescut la patru, ultimele doua cazuri semnalate fiind in localitatea Buzias, anunta reprezenta.

Furtuna violenta in judetul Timis: Patru morti si 30 de raniti. Alte doua persoane au murit in Arad si Bistrita-Nasaud

Update: Numarul ranitilor in furtuna de duminica ajunsi la Spitalul Judetean Timisoara a ajuns la 30, dar medicii estimeaza ca va creste in continuare. Avem 30 de victime cu.

Furtuna a facut ravagii si la Cluj: Oameni blocati in lifturi, remorci de TIR luate pe sus de vant (FOTO)

Furtuna violenta care a afectat duminica dupa-amiaza vestul tarii a lovit si judetul Cluj. Din cauza intemperiilor mai multe remorci de TIR au fost rasturnate, acoperisuri au fost luate pe sus, iar copaci au c.

Furturna VIOLENTA in judetul Timis: Patru morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

50Acoperisuri au fost smulse si copaci scosi din radacina si in Caras-Severin, informeaza Hot News. 43 Bilantul furtunii violente din judetul Timis a ajuns la patru morti,.

Accident pe autostrada A1, in judetul Timis. Sunt mai multe victime

O persoana a murit, iar o alta a fost ranita, in urma unui accident produs joi dimineata in judetul Timis, pe autostrada A1 Deva-Nadlac. Accidentul a avut locla kilometrul 492 al.

Premierul Tudose, anunt de ultima ora: Armata participa la misiunile de salvare

Premierul Mihai Tudose a adus la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei, informatii de ultima ora despre situatia din vestul tarii. Se face tot ce este omeneste posibil de catre autoritatile.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa moartea lui Mircea Ionescu-Quintus. Decizie de ultima ora din partea presedintelui PNL

Mircea Ionescu-Quintus a murit Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis un mesaj emotionant despre Mircea Ionescu-Quintus. Orban a decis sa amane Consiliul National al Partidului National.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )