Libnet.ro
UNICEF

23:00

Furtuna PUTERNICA face ravagii in Germania: Mai multe persoane au murit, iar traficul a fost paralizat (VIDEO)

B1 B1,
Furtuna PUTERNICA face ravagii in Germania: Mai multe persoane au murit, iar traficul a fost paralizat (VIDEO)

Vremea extrema a facut ravagii in nordul Germaniei. Cel putin sapte oameni au cazut victime furtunii Xavier, dupe ce vantul a suflat cu peste 140 de km/h si a daramat sute de copaci. Traficul. continuă pe B1

Mai multe persoane au murit din cauza mustului. Nu face si tu aceasta greseala fatala!

In timpul fermentatiei, mustul produce dioxid de carbon, gaz foarte periculos pentru organism. Ce trebuie sa stiti pentru a nu va intoxica: Butoaiele cu must depozitate in beciurile.

Furtuna Xavier a facut ravagii in Europa. Cel putin sapte morti si zeci de raniti

Doi oameni au murit in Polonia din cauza furtunii Xavier, care a provocat joi seara moartea a sapte persoane in nordul Germaniei, a anuntat ministrul de interne Mariusz Blaszczak, citat de DPA. Un.

Nordul Germaniei, paralizat de o furtuna puternica

Nordul Germaniei, Olanda si Cehia sunt traversate de o furtuna farar precedent care a fost numita Xavier. in nordul Germaniei, vantul a suflat pe alocuri cu 100 km pe ora, iar mai multe.

Un nou scandal sexual la Hollywood: un producator premiat cu Oscar este acuzat ca a hartuit mai multe actrite si foste angajate: ce povestesc femeile

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, intre care si actrita Ashley Judd. Acum le cere scuze vicitimelor si ameninta ca va da in judecata publicatia New York Times pentru defaimare.

Un nou scandal sexual la Hollywood: un producator, premiat cu Oscar, este acuzat ca a hartuit mai multe actrite si foste angajate: ce povestesc femeile

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, intre care si actrita Ashley Judd. Acum le cere scuze vicitimelor si ameninta ca va da in judecata publicatia New York Times pentru defaimare.

Incendiu la groapa de gunoi de la Tecuci. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

O suprafata de aproximativ 500 de metri patrati a fost afectata astazi dimineata de un incendiu, a carui cauza nu se cunoaste inca. Reprezentantii ISU Galati au trimis in zona mai multe autospeciale pentru lichidarea focului.

Renault reduce masiv oferta diesel. In schimb lanseaza mai multe electrice si chiar hibride

Grupul Renault va reduce masiv oferta de motoare diesel si va lansa mai multe masini electrice, chiar si unele hibride cunoscut fiind faptul ca Alianta Renault Nissan nu a mizat pe hibride pana acum, preferand automobile 100% electrice. Din trei familii de motoare diesel, Grupul Renault va ramane cu o singura familie de propulsoare pe motorina, iar oferta de motorizari diesel, per ansamblu, va fi redusa cu 50% pana in 2022, a anuntat compania franceza, cu ocazia prezentarii unui plan de actiune pe cinci ani 2017-2022).

Submarine rusesti din Marea Neagra au lansat mai multe rachete spre pozitii din Siria. Care a fost tinta Rusiei

Mai multe submarine militare ale Flotei ruse din Marea Neagra, aflate in misiune in Mediterana, au lansat, joi, zece rachete de croaziera Kalibr spre pozitii din estul Siriei ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Ministerul rus al Apararii.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Mai multe ONG-uri cer partenerilor de dezvoltare oprirea temporara a finantarii pentru Republica Moldova

Mai multe organizatii ale societatii civile solicita partenerilor de dezvoltare sa opreasca temporar finantarea reformelor care nu produc rezultate palpabile si durabile pana in momentul in care acestea vor deveni vizibile in Republica Moldova, precum si sa sprijine acele domenii in care exista un astfel de angajament, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )