Libnet.ro
UNICEF

20:45

G4Media: Cum a colaborat Liviu Dragnea cu statul paralel. Dovada, furnizata oficial chiar de Guvern: n 2014, Ministerul Dezvoltarii condus de Dragnea a ncheiat un protocol secret cu SRI

Hotnews Hotnews,
 G4Media: Cum a colaborat Liviu Dragnea cu statul paralel. Dovada, furnizata oficial chiar de Guvern: n 2014, Ministerul Dezvoltarii condus de Dragnea a ncheiat un protocol secret cu SRI

Liderul PSD Liviu Dragnea a incheiat in 2014, pe cand era ministru al dezvoltarii regionale, un protocol secret de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii SRI) - reiese dintr-un raspuns oficial furnizat chiar de catre Ministerul Dezvoltarii, condus in prezent de Paul Stanescu, scrie G4Media. ro. Potrivit sursei citate, din raspunsul transmis de MDRAP rezulta ca la minister au fost semnate in total patru protocoale cu SRI: in 2007, 2008, 2012 si 2014. Dragnea a fost ministru al dezvoltarii in perioada 21 decembrie 2012 - 17 decembrie 2014, fiind succedat in functie de Sevil Shhaideh. continuă pe Hotnews

G4Media: Ministerul Dezvoltarii a ncheiat patru protocoale secrete cu SRI, inclusiv n 2014, cnd era condus de Liviu Dragnea

Ministerul Dezvoltarii a incheiat cu Serviciul Roman de Informatii nu mai putin de patru protocoale de colaborare secrete, inclusiv in anul 2014, cand ministru al dezvoltarii regionale era actualul lider PSD Liviu Dragnea. Informatia, difuzata de G4Media. ro, reiese dintr-un raspuns oficial furnizat chiar de catre Ministerul Dezvoltarii, condus in prezent de Paul Stanescu. Din raspunsul transmis de MDRAP rezulta ca la minister au fost semnate protocoale cu SRI in 2007, 2008, 2012 si 2014. Dragnea a condus ministerul in perioada 21 decembrie 2012 - 17 decembrie 2014, fiind succedat in functie de Sevil Shhaideh.

Dovada ca Dragnea a colaborat cu statul paralel, furnizata chiar de Guvern: A semnat ca ministru al Dezvoltarii un protocol secret cu SRI (FOTO)

Liviu Dragnea a semnat in 2014, in calitate de Ministru al Dezvoltarii, un protocol secret de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii. O spune chiar Ministerul Dezvoltarii, condus de Paul Stanescu, unul.

Detalii EXPLOZIVE din dosarul lui LIVIU DRAGNEA! Judecatorii ar fi cerut PROTECTIE

Judecatorii care l-au condamnat pe Liviu Dragnea in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul privind agajarile fictive au fost supusi unor presiuni imense. De teama unor.

Culise. Cum l-a ignorat Carmen Dan pe Liviu Dragnea pentru a-l instala pe fostul sau asociat in fruntea Politiei Arges

Carmen Dan, l-a numit pe fostul adjunct al IPJ Teleorman, Tudorel Pieleanu, la conducerea IPJ Arges. Mutarea a fost facuta, insa, pe ultima suta de metri, fara stirea liderului PSD Liviu Dragnea. Potrivit unor surse din MAI, Liviu Dragnea l-ar fi vrut in aceasta functie pe unul dintre apropiatii sai, Valentin Dumitrascu, seful Politiei Teleorman. Practic, Dumitrascu, omul lui Dragnea, era seful lui Tudorel Pieleanu, apropiatul lui Carmen Dan.

Liviu Dragnea s-a intalnit cu ministrul pentru Afaceri Europene al Germaniei, caruia i-a dat asigurari cu privire la respectarea statului de drept

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, l-a asigurat pe ministrul de stat pentru Afaceri Europene al Germaniei Michael Roth cu privire la respectarea statului de drept si a independentei sistemului judiciar in Romania, conform unui comunicat al Camerei Deputatilor. Institutia arata ca Liviu Dragnea s-a intalnit marti cu ministrul german, iar printre subiectele abordate s-au regasit si modificarile legislative din domeniul justitiei.

TARICEANU da cartile pe fata! DEZVALUIRI incendiare despre relatia cu LIVIU DRAGNEA: Vad tot felul de enormitati

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca relatia cu Liviu Dragnea este in general una buna si a negat informatiile aparute in presadespre o ruptura a coalitiei. Relatia cu.

Liviu Dragnea, mesaj referitor la OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat acest subiect. Zvonurile...

In spatiul public au aparut informatii ce sustin ca Guvernul ar intentiona sa adopte o ordonanta de urgenta pentru gratiere si amnistie in sedinta de marti. Liviu Dragnea a reactionat rapid si a.

intalnire cruciala intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in Parlament. Va fi dat OUG pentru amnistie si gratiere? (VIDEO)

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit luni la Parlament, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, pentru a discuta strategia cu care merg mai departe cele doua.

intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Intalnire de ultima ora intre liderii Coalitiei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt fata in fata, iar printre temele de discutie sunt doua extrem de importante: posibila suspendare a lui Kla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )