Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabi Balint a facut infarct. A fost operat de urgenta

Antena3 Antena3,
Gabi Balint a facut infarct. A fost operat de urgenta

Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct, scrie Gazeta Sporturilor. Fostul international se afla la Spitalul Fundeni, unde e supus unei operatii,potrivit Sportro. Informatia a fost confirmata si de. continuă pe Antena3

UPDATE Gabi Balint a suferit un infarct si a fost operat de urgenta Fostul mare international e acum in stare stabila

Fostul international si castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint, ar fi suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Capitala, au precizat pentru Mediafax surse din apropierea fostului fotbalist.

Gabi Balint a suferit un infarct miocardic! in ce stare se afla acum fostul fotbalist

Vineri seara, fostul international Gabi Balint a suferit un infarct si a fost supus de urgenta unei interventii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucuresti.

Gabi Balint a facut infarct. Fostul mare fotbalist, in stare stabila dupa ce a fost operat de urgenta (VIDEO)

UPDATE:Interventia chirurgicala a luat sfarsit, iar Gabi Balint este in stare stabila. in urma operatie, medicii de la Fundeni i-au montat trei stenturi fostului atac al nationalei. Fostul.

ULTIMA ORA Gabi Balint, dus de urgenta la spital. Fostul international a fost operat in urma unui infarct UPDATE

Gabi Balint a suferit un infarct si a fost transportat de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti. Fostul international a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta. Gabi Balint, fost jucator al nationalei Romaniei si fost antrenor, a suferit un infarct, anunta sport. ro. El a fost dus de urgenta la Spitalul Fundeni din Bucuresti si .

Gabi Balint, in afara oricarui pericol dupa operatia suferita in urma unui infarct

UPDATE Gabi Balint a fost operat cu succes si este in afara oricarui pericol. ------- Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct. Fostul fotbalist roman a fost supus unei interventii chirugicale la.

Gabi Balint, in afara pericolului dupa interventia chirurgicala

UPDATE Gabi Balint a fost operat cu succes si este in afara oricarui pericol. ------- Gabi Balint, 56 de ani, a suferit un infarct. Fostul fotbalist roman a fost supus unei interventii chirugicale la.

Dragostea i-a dat batai de cap lui Gabi Balint. A divortat, si-a parasit iubita insarcinata, iar acum se iubeste cu aceasta tanara

Gabi Balint a ajuns la spital in urma unui infarct si a suferit o interventie chirurgicala. Fostul mare international a intrat, insa, si-n atentia presei mondene pentru activitatea din afara terenului. Gabi Balint a ajuns pe mana medicilor in noaptea de vineri spre sambata dupa ce a suferit un infarct. El s-a simtit rau si .

Ce facuse Gabi Balint cu cateva ore inainte sa faca infarct

Gabi Balint, jucatorul de legenda al Nationalei de fotbal a Romaniei, ar fi suferit sambata un infarct. Cu nici o zi in urma, Balint se dadea cu motocicleta prin oras, potrivit unei postari pe Facebook.

Gabi Balint a suferit un infarct!

Fostul international Gavrila Pele Balint a trecut printr-un moment delicat in cursul zilei de sambata.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )