Libnet.ro
UNICEF

11:45

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Educatia este prioritatea mandatului meu

Antena3 Antena3,
Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Educatia este prioritatea mandatului meu

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Mi-am stabilit ca prioritate a mandatului de primar finantarea corecta a unitatilor de invatamant preuniversitare, din sectorul nostru, modernizarea lor si construirea de noi crese, gradinite, scoli si licee. continuă pe Antena3

Gabriel Mutu: in Sectorul 6, relatia cu cetatenii a devenit mai transparenta ca niciodata

In mandatul 2016-2020, primarul Gabriel Mutu a simplificat relatia cu cetatenii si a transformat Sectorul 6 intr-unul dintre cele mai digitalizate si transparente sectoare din Bucuresti.

Gabriel Mutu: Sectorul 6 este curat si singurul care a atins normele de reciclare ale Uniunii Europene

Gabriel Mutu a inlocuit ghenele si pubelele de gunoi din sector si a demarat un amplu program de reciclare, care a fost singurul cu rezultate conforme cu normele UE.

Gabriel Mutu: Oamenii vor sa vada proiecte concrete, nu atacuri murdare si intoxicari

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primaria Sectorului 6, a postat astazi pe pagina sa de Facebook un clip in care arata ca cetatenii vor sa vada proiecte concrete si nu politica. Gabriel Mutu face referire astfel la acuzatiile primite de la unul dintre contracandidati.

Gabriel Mutu: Am redat sufletul Sectorului 6 prin modernizarea Cinematografului Favorit

Gabriel Mutu a transformat vechiul Cinematograf Favorit intr-un centru cultural european de ultima generatie, redand astfel locuitorilor din Sectorul 6 unul dintre cele mai iubite simboluri.

CIUCU: DNA sa faca un audit al sumelor pentru reclama personala a lui Gabriel Mutu pe materialele primariei

Candidatul PNL sustinut de USR PLUS la Primaria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, solicita DNA sa faca un audit complet al sumelor pentru reclama personala a lui Gabriel Mutu pe materialele Primariei Sectorului 6, conform Agerpres.

Ciprian Ciucu a facut denunt la DNA impotriva lui Gabriel Mutu pentru deturnare de fonduri la Primaria Sectorului 6

Ciprian Ciucu a facut un denunt la DNA pe numele edilului Gabriel Mutu pentru fapte de coruptie si deturnare de fonduri la Primaria Sectorului 6, potrivit unui comunicat de presa. Ciucu a sesizat si Politia Sector 6 asupra unei campanii ilegale de distribuire in masa si fara asumare a unor flyere de campanie negative, fara a fi precizat codul de mandatar pentru a nu putea fi usor identificati autorii.

Liberalul Ciprian Ciucu, denunt la DNA impotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, a facut un denunt la DNA pe numele edilului Gabriel Mutu. Ciucu il acuza pe acesta de fapte de coruptie si deturnare de fonduri la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )