Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea despre cazul mortii lui Bogdan Gigina: Este un dosar in care un accident rutier a fost speculat politic (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea despre cazul mortii lui Bogdan Gigina: Este un dosar in care un accident rutier a fost speculat politic (VIDEO)

Fostul ministru al Afacerilor Interne Gabriel Oprea s-a prezentat, miercuri, la primul termen din dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Fostul vicepremier a sustinut ca este vorba despre un dosar in care un ac. continuă pe B1

Gabriel Oprea, dupa procesul in cazul mortii lui Bogdan Gigina: Un accident a fost speculat politic

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare, miercuri, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea. Instanta a luat in discutie, in.

Dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Gabriel Oprea, dupa proces: Un accident a fost speculat politic

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare, miercuri, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea. Instanta a luat in discutie, in sedinta secreta, doua exceptii de neconstitutionalitate ridicate de avocati, urmand sa anunte decizia.

Gabriel Oprea, la finalul procesului privind moartea politistului Bogdan Gigina: Un dosar n care un accident a fost speculat politic, n sensul ca trebuia sa plecam de la guvernare

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare, miercuri, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, in care este implicat fostul vicepremier Gabriel Oprea, informeaza Mediafax. Instanta a luat in discutie, in sedinta secreta, doua exceptii de neconstitutionalitate ridicate de avocati, urmand sa anunte decizia.

Inspectoratul Teritorial de Munca Teleorman a deschis o ancheta in cazul mortii asistentei din Zimnicea

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Teleorman spun ca, potrivit procedurii, a fost deschisa o ancheta in cazul mortii asistentei din Zimnicea.

Ministerul Sanatatii, precizari despre cazul lui Florin Busuioc

Specialistii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova au intervenit corect si la timp in cazul lui Florin Busuioc, transmite ministrul Sanatatii, intr-un comunicat de presa. in acest moment,.

Ministerul Sanatatii, despre cazul Florin Busuioc: Nu sunt blocate posturi, rezidentul doar a asistat la operatie

In cazul Florin Busuioc s-a intervenit la timp, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Aceasta sustine ca deocamdata actorul ramane internat la Craiova.

FOTO Marturiile vecinilor familiei, despre cazul politistului care si-ar fi omorat copilul, apoi s-ar fi sinucis

Principala ipoteza in cazul politistului de la BCCO Pitesti, gasit mort in casa, sambata, alaturi de fiul lui de trei ani si jumatate, amandoi impuscati in cap, este ca Marius Frantescu si-ar fi ucis copilul, apoi s-ar fi sinucis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )