Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabriel Oprea, despre moartea politistului Bogdan Gigina: Daca imi spunea cineva atunci ca a cazut motociclistul in groapa, nu saream in groapa?

B1 B1,
Gabriel Oprea, despre moartea politistului Bogdan Gigina: Daca imi spunea cineva atunci ca a cazut motociclistul in groapa, nu saream in groapa?

Gabriel Oprea a dat noi detalii despre seara in care a murit politistul Bogdan Gigina, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce se afla in dispozitivul care il insotea pe fostul. continuă pe B1

Gabriel Oprea, despre demisia lui Ponta dupa tragedia de la Colectiv: Sfatul meu a fost: nu demisiona! Am fost dezamagit

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a dezvaluit, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, cum a luat Victor Ponta decizia de a demisiona din fruntea Guvernului dupa tragedia de la Colectiv. Eu i-am cerut sa ramana la Guvern, a spus Gabriel Oprea, care a precizat ca face aceste dezvaluiri pentru istorie.

Gabriel Oprea, despre celebrul episod Sufrageria: L-am chemat pe Maior. Am luat mici

Fostul ministru de Interne a facut dezvaluiri incendiare despre episodul Sufrageria. intr-un interviu acordat pentru stiripesurse. ro, Gabriel Oprea recunoaste ca era prieten foarte apropiat cu fostul.

Gabriel Oprea, despre Victor Ponta: L-am sfatuit sa nu demisioneze dupa Colectiv. El a crezut ca era ceva dirijat politic impotriva lui

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca dupa tragedia din Colectiv l-a sfatuit pe Victor Ponta sa nu demisioneze pentru ca avea o guvernare buna si putea sa gestioneze situatia creata atunci.

Gabriel Oprea: Dragnea mi-a zis: domnule Oprea, va rog sa ma ajutati ca vreau sa castig presedintia PSD. Mi-a zis sa bem o bere in fata jurnalistilor

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a dezvaluit, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, ca omul care l-a convins sa-l sustina pe Liviu Dragnea la sefia PSD a fost Codrin Stefanescu, cu care Dragnea acum este la cutite. in luna martie, Liviu Dragnea prezentase o alta varianta a ascensiunii sale si spunea despre Gabriel Oprea ca apartine statului paralel.

Gabriel Oprea, dezvaluiri despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: L-am chemat pe prietenul meu, George Maior. Am luat mici de la Cocosatu, am jucat table

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a facut dezvaluiri despre controversatul episod al petrecerii care a avut loc acasa la el in seara alegerilor prezindetiale din 2009. Oprea a povestit, intr-un.

Gabriel Oprea confirma intalnirile de la K2 si T14: Cel mai bun la tenis era Dancu. L-am vazut jucand si pe Dragnea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea sustine ca intalnirile dintre politicieni si sefii de institutii de la vilele SRI erau petreceri intre oameni in diferite functii, cum se face in toate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )