Libnet.ro
UNICEF

10:31

Gabriel Oprea: Niciodata nu am discutat cu Dan Diaconescu despre dosarul sau/ Numai un om nebun la cap poate crede asa ceva

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea: Niciodata nu am discutat cu Dan Diaconescu despre dosarul sau/ Numai un om nebun la cap poate crede asa ceva

Gabriel Oprea a intervenit telefonic, joi seara, la Antena 3, pentru a raspunde acuzatiilor aduse de Marian Vanghelie si Dan Diaconescu, ca ar fi facut presiuni asupra lui Dian Diaconescu sa se inscrie in UNPR ca sa-l scape de dosare. Oprea infirma categoric cele prezentate de Antena 3 sustinand ca niciodata nu a discutat cu Dan Diaconescu despre dosarele sale si califica declaratii ca aberatii de tip Elodia pe care numai un on nebun le-ar putea crede. Presat de moderator, Oprea a evitat sa spuna daca Codruta Kovesi a fost la el acasa sau nu. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea ii da replica lui Diaconescu: Parca asist la un nou caz Elodia

Gabriel Oprea a raspuns acuzatiilor aduse de Marian Vanghelie si Dan Diaconescu, care sustin ca ar fi facut presiuni asupra lui Dan Diaconescu sa se inscrie in UNPR. Oprea neaga aceste acuzatii si spune.

Vanghelie: Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politica niste oameni

Marian Vanghelie a vorbit despre cum a fost arestat Dan Diaconescu. Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politica niste oameni si a inchide unele trusturi de presa. ) Ponta si cu aceasta gasca .

Dezvaluirile lui Dan Diaconescu: Oprea m-a obligat sa ma aliez cu UNPR

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca Gabriel Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu pentru a-i spune ca, daca accepta fuziunea dintre Partidul Poporului si UNPR,.

Gabriel Oprea spune ca Dragnea a fost cel care l-a sunat, in 2015, pentru a-l ruga sa castige presedintia PSD si ca nu a discutat cu Coldea acest subiect

Gabriel Oprea sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea l-a sunat inainte de congresul PSD din 2015 pentru a-l ruga sa il sprijine sa castige presedintia PSD si spune ca nu a discutat acest subiect cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI.

Prima reactie a lui Gabriel Oprea la acuzatiile lui Vanghelie: Nu este nimic adevarat

Fostul presedinte al UNPR Gabriel Oprea afirma, in replica la declaratiile lui Marian Vanghelie, ca nu a facut niciodata nimic din ceea ce spune fostul primar al sectorului 5. Vanghelie: Gabriel Oprea s-a.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Gabriel Oprea: Habar n-am daca la celalalt capat al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica fostului vicepremier Gabriel Oprea, dupa ce acesta a sustinut ca l-a ajutat sa devina presedinte al PSD. Dragnea a declarat, la Antena 3, ca Oprea ii spusese.

Dezvaluiri HALUCINANTE despre Dan Diaconescu: De ce ar fi fost iNCARCERAT fostul sef PP-DD

Eliberat din inchisoare in noiembrie 2017, fostul sef al PP-DD, jurnalistul Dan Diaconescu, are interdictia de a face declaratii publice, asa ca informatiile despre el vin prin intermediari. Radu Popa, fost.

Gabriel Oprea, despre sustinerea lui Liviu Dragnea: Acesta este adevarul!

Gabriel Oprea ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa ce acestia s-au lansat intr-o polemica, privind sprijinul acordat in accederea lui Dragnea in fruntea PSD. Haideti sa restabilim adevarul! Adevarul este.

EXCLUSIV. Liviu Dragnea ii da replica lui Gabriel Oprea: Trebuie sa spun ce s-a intamplat atunci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marti, la Antena 3, despre afirmatiile lui Gabriel Oprea. Domnul Oprea a spus ca m-a ajutat pe mine sa devin presedintele interimar al partidului in 2015. imi.

Apropiatul lui Dan Diaconescu spune adevarul: A ajuns la puscarie pentru ca nu a vrut sa faca alianta cu UNPR

Prin sentinta pe care a primit-o, lui Dan Diaconescu i se interzice sa faca declaratii, orice fel de declaratii, sa para la televizor, sa vorbeasca despre dosare. Daca ar face acest lucru s-ar intoarce in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )