Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gabriela Firea ii acuza pe membrii USR-PLUS ca au cotrobait intr-o sala in care se aflau sacii plini cu voturi: Alegerile trebuie repetate!! (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea ii acuza pe membrii USR-PLUS ca au cotrobait intr-o sala in care se aflau sacii plini cu voturi: Alegerile trebuie repetate!! (VIDEO)

Continua controversele cu privire la modul in care s-au desfasurat alegerile in Capitala. De data aceasta social-democratii ii acuza pe cei de la USR-Plus ca au furat voturile. Asta dupa ce mai multe imagini. continuă pe B1

Gabriela Firea acuza Guvernul Romaniei ca ar fi dat milioane de euro presei pentru campania electorala a lui Nicusor Dan

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a explicat, marti, ca nu a folosit in scop electoral spoturile de promovare a unor realizari ale administratiei din Bucuresti si ca acelea nu au fost publicitatea Primariei Capitalei.

Gabriela Firea il acuza pe Marius Pieleanu ca a planuit o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde, ca ea sa piarda alegerile Reactia sociologului

UPDATE, 29 septembrie, ora 23. 00: Gabriela Firea l-a acuzat, marti seara, pe Marius Pieleanu ca a pus la punct o actiune de manipulare, prin intermediul exit-poll-ului CURS-Avangarde din ziua alegerilor locale, cu.

GABRIELA FIREA: Frauda dovedita, membrii USR-Plus cotrobaie in sala cu sacii plini cu voturi

Gabriela Firea cere renumararea voturilor, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu persoane neautorizate care s-au infiltrat in camera unde erau depozitate buletinele de vot, la Biroul Electoral din sectorul 1, printr-o postare pe Facebook.

Cum i-a luat Gabriela Firea o parte din avere lui Robert Negoita. D-aia sunt la cutite?!

In timpul campaniei electorala un adevarat razboi al declaratiilor s-a declansat intre Robert Negoita si Gabriela Firea. Acuzatii de-o parte si de alta. Plus interventia dura a sotului Gabrielei. Toate au facut ca scandalul sa tina titlurile din presa. Cum i-a luat Gabriela Firea o parte din avere lui Robert Negoita Desi fosti colegi de .

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

Gabriela Firea si Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Cum a sabotat-o Razvan, sotul prezentatoarei Mireasa

Gabriela Firea si Simona Gherghe au trecut de la prietenie la sfidare. Razvan Sandulescu, sotul prezentatoarei show-ului Mireasa Antena 1) a fost cel care a pus punct relatiei de amicitie de aproape 20 de ani dintre cele doua. Barbatul a fost seful de campanie al lui Nicusor Dan. Politica a invins sentimentele. Prietenia dintre Gabriela .

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea dupa ce a pierdut mandatul de primar: Am venit pentru a munci

Gabriela Firea nu renunta la lupta. Chiar daca a pierdut lupta pentru un nou mandat de primar, fostul edil a anuntat cu ce se va ocupa dupa infrangerea de la alegerile locale 2020. Firea se pregateste pentru o schimbare importanta de cariera, dar promite ca va ramane o voce a oamenilor. Cu ce se va .

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

Gabriela Firea, lovitura dura in instanta. in ce dosar DNA este implicata

Gabriela Firea nu mai este Primarul General al Capitalei, dar de-abia de- acum in colo incep problemele ei. Conform unor surse DNA a reintrat pe firul unui scandal vechi, din 2019. Vin zile grele pentru fostul primar al Bucurestiului. Gabriela Firea, lovitura dura in instanta Conform unui material, publicat pe surse, de cei de la .

Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Robert Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Robert Negoita a observat dupa 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea ca oameni sunt terorizati in trafic, terorizati de lipsa apei calde, ca nu aveau lumina noaptea pe strazi sau ca erau terorizati de tantari. Robert Negoita a rabufnit dupa 4 ani de mandat. Ce nu .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )