Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen. De cand se plateste TAXA

B1 B1,
Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen. De cand se plateste TAXA

Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen. Primaria Capitalei a decis inceperea aplicarii taxei din luna martie, nu de la 1 ianuarie asa cum spusese pana acum. Proiectul, avizat in 24 octombrie de. continuă pe B1

Primarul general Gabriela Firea amana aplicarea vinietei Oxigen pana in martie 2020

Primaria Capitalei va incepe aplicarea vinietei Oxigen din luna martie, lunile ianuarie si februarie fiind pentru informarea cetatenilor si constientizare, a declarat primarul Gabriela Firea, luni, in cadrul unui comandament pentru fluidizarea.

Gabriela Firea amna aplicarea vinietei Oxigen pna n martie

Primaria Capitalei va incepe aplicarea vinietei Oxigen din luna martie, lunile ianuarie si februarie fiind pentru informarea cetatenilor si constientizare, a declarat primarul Gabriela Firea, luni, in cadrul unui comandament pentru fluidizarea traficului. Cu alte cuvinte, primarul general a decis amanarea datei de la care se va percepe taxa.

Gabriela Firea: Aplicarea propriu-zisa a vinietei Oxigen, din martie 2020

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca aplicarea propriu-zisa a vinietei Oxigen va incepe din martie 2020.

Gabriela Firea, declaratie controversata: Biroul lui Orban era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari

Primarul Capitalei Gabriela Firea a lansat, duminica, o serie de atacuri la adresa premierului Ludovic Orban, despre care a spus ca nu s-a schimbat deloc fata de vremea cand era viceprimar, transmite Digi 24.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Gabriela Firea, replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Sa candideze dumnealui la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe presedintele Klaus Iohannis sa candideze la Primaria Capitalei, ca sa arate cum trebuie sa arate orasul. Reactia lui Firea vine dupa ce presedintele a declarat ca Bucurestiul nu este un oras bine pus la punct.

GABRIELA FIREA II RASPUNDE LUI ORBAN: Tevile RADET nu se repara nici cu whisky, nici cantandu-le la mandolina

ACTUALIZARE - Gabriela Firea anunta ca vrea sa candideze pentru un nou mandat la Primarie din partea PSD.

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei: Vreau sa termin ce am inceput. Trei ani am muncit de dimineata pana noaptea

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei, argumentand ca vrea sa termine ce a inceput. Nu vad de ce nu as candida, pentru ca trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea, a sustinut Firea la Antena 3.

USR si-a ales oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine o va infrunta pe Gabriela Firea

Uniunea Salvati Romania USR) a decis astazi cu ce candidat va intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Se pare ca cel care o va infrunta pe Gabriela Firea este Nicusor Dan. Nicusor Dan a fost desemnat oficial candidatul USR pentru Primaria Capitalei Batalia pentru Primaria Capitalei din partea USR s-a dat intre Dragos Dragoteanu si .

Gabriela Firea a castigat procesul cu USR. Se cereau daune morale de 500.000 de lei

Pentru Primarul General al Capitalie, Gabriela Firea anul 2017 a fost un an al chemarilor in instanta. Asa s-a intamplat si in speta unor consilieri USR, fiind chemata in instanta, in iunie 2017, de catre consilierii municipali Roxana Wring, Ana Ciceala, Alexandru Gadiuta si USR, care ii solicitau daune morale in valoare totala de 500.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )