Libnet.ro
UNICEF

17:15

GABRIELA FIREA: Spitalele din Capitala dispun de 95 de paturi ATI si ventilatoare mecanice mobile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Spitalele din Capitala dispun de 95 de paturi ATI si ventilatoare mecanice mobile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca spitalele din Capitala dispun de 95 de paturi ATI si ventilatoare mecanice mobile, la care se adauga noile achizitii, precum si de cadre medicale specializate in medicina de urgenta. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA: Spitalele din Capitala dispun de 95 de paturi ATI si ventilatoare mecanice mobile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca spitalele din Capitala dispun de 95 de paturi ATI si ventilatoare mecanice mobile, la care se adauga noile achizitii, precum si de cadre medicale specializate in medicina de urgenta.

GABRIELA FIREA: Am aliati oamenii de buna credinta; cei cu aranjamente obscure vor primi o lectie dura

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, astazi, ca oamenii de buna credinta sunt de partea ei, iar cei care o viata au facut aranjamente obscure vor primi o lectie dura.

Gabriela Firea: 3.000 de angajati din Capitala vor fi testati pentru coronavirus

Gabriela Firea a postat un mesaj pe o retea sociala in care a povestit despre noua platforma online a Primariei Capitalei unde 3. 000 de angajati din domeniile serviciilor farmaceutice si alimentatiei publice, precum si reprezentanti ai mass-media, angajati ai firmelor de curierat si sportivi care activeaza in cadrul Clubului Sportiv Municipal Bucuresti se pot inscrie voluntar pentru a fi testati.

Gabriela Firea face acuzatii: Ministerul Sanatatii manipuleaza! Avem paturi suficiente in spitale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca sunt dezinformari din partea Ministerului Sanatatii. Primarul spune ca spitalele din Bucuresti au paturi suficiente si nu intelege care e scopul acestor manipulari.

Gabriela Firea: Sunt amenintata, intimidata si filata ca sa ma retrag din cursa pentru Capitala, dar nu am niciun motiv sa o fac. Eu si Klaus Iohannis suntem cei mai populari in randul electoratului

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca anumite forte din afara PSD i-au sugerat sa se retraga din cursa pentru municipalitate, pentru ca daca ar candida la parlamentare si ar ajunge.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a construit nicio gradinita sau cresa, desi a promis 20 Firea spune ca aceste atributii sunt la sectoare

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, o acuza pe Gabriela Firea ca nu a construit nicio gradinita sau cresa in cei 4 ani de mandat, desi a promis 20 de gradinite cu program prelungit in campania electorala. in replica, Gabriela Firea spune ca a inaugurat crese si gradinite facute de echipa ei, fara sa spuna care, iar in aceasta vara se lucreaza intens pentru deschiderea a 3 crese si gradinite sociale, in sectoarele 2, 5 si 6. Firea spune ca Primariile de Sector trebuie sa construiasca crese si gradinite, nu Primaria Capitalei.

Gabriela Firea anunta ca va depune o plangere impotriva ministrului Muncii: I-a indemnat sa spuna si secrete de serviciu

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri seara, ca va depune o plangere, dupa ce mai multi directori din cadrul Primariei si din institutiile subordonate ar fi fost sunati de un consilier din partea ministrului Muncii pentru a fi invitati la o discutie la sediul PNL. Functionarii publici nu au voie sa faca politica, afirma Firea, care apreciaza ca orice probleme din cadrul institutiei nu trebuie discutate la partid.

Nicusor Dan, despre alegerile locale: O sa fie o campanie dura. Principalul contracandiat este Gabriela Firea. As zice ca Victor Ponta nu o sa intre personal in competitia electorala (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Generala a Capitalei a declarat, vineri, aflat in studioul Stirilor B1 TV, ca principalul sau contracandidat ramane Gabriela Firea si s-a declarat sceptic in.

Gabriela Firea: Testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Solicit explicatii din partea Ministerului Sanatatii si a DSP

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita a bucurestenilor a fost blocata. Reactia Ministerului Sanatatii

Gabriela Firea a anuntat ca testarea gratuita pentru coronavirus, organizata de Primaria Capitalei, a fost blocata si cere explicatii in acest sens din partea Ministerului Sanatatii si a Directiei de Sanatate Publica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )