Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: ii asigur pe bucuresteni ca furnizarea agentului termic nu este in pericol

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: ii asigur pe bucuresteni ca furnizarea agentului termic nu este in pericol

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat joi ELCEN si ANAF ca refuzaaprobarea planului de reorganizare a RADET, ceea ce va determina intrarea in faliment a RADET si a ELCEN, insa a dat. continuă pe Antena3

FIREA: Furnizarea agentului termic nu este in pericol

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat, astazi, ELCEN si ANAF ca refuza aprobarea planului de reorganizare a RADET.

Gabriela Firea, prima reactie dupa ce instanta a anulat definitiv hotararile de infiintare a companiilor municipale: Am vrut sa spargem MONOPOLUL celor care CAPUSAU BUGETUL PMB

Gabriela Firea reactioneaza dupa ce instanta a respins definitiv recursul Primariei Capitalei si mentine decizia potrivit careia toate cele 22 de companii municipale au fost infiintate cu incalcarea.

Prima reactie dupa ce instanta a anulat definitiv hotarrile de nfiintare a companiilor municipale: Gabriela Firea cere consilierilor sa reaprobe nfiintarea cu doua treimi

Primarul Gabriela Firea cere consilierilor generali sa reaprobe infiintarea companiilor municipale, printr-un vot de doua treimi, se arata intr-un comunicat de presa emis de municipalitate. Primarul general nu renunta la idee si vrea sa presteze in continuare serviciile publice prin intermediul companiilor proprii. Reactia vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a anulat definitiv hotararile de infiintare a celor 22 de companii municipale, pe motiv ca acestea au fost aprobate cu majoritate simpla, nu cu doua treimi, asa cum cere legea. Procesul a fost intentat de USR care are pe rol si un litigiu privind desfiintarea acestora.

UPDATE Gabriela Firea pierde definitiv n instanta batalia pentru companiile municipale. USR: Trebuie desfiintate n cel mai scurt timp

Instanta a respins definitiv recursul Primariei Capitalei si mentine decizia potrivit careia toate cele 22 de companii municipale au fost infiintate cu incalcarea legii, anunta consilierul USR Roxana Wring. Ea spune ca, in aceste conditii, companiile municipale infiintate de Gabriela Firea trebuie desfiintate in cel mai scurt timp posibil.

Gabriela Firea, despre stimulentele acordate in Capitala: Se vor acorda si anul acesta alocatiile sociale promise

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii asigura pe toti beneficiarii alocatiilor acordate prin Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti ca programele aflate in derulare de catre.

Gabriela Firea, apel public la Dancila: Interzicerea UBER, in mainile premierului

Primarul General Gabriela Firea face apel public la premierul Viorica Dancila de a gasi o cale de a gasi o cale rezonabila de dialog cu transportatorii, care acuza Guvernul ca refuza sa actualizeze legea.

Gabriela Firea pierde in instanta. Companiile municipale au fost infiintate ilegal si trebuie desfiintate

Consilierul general USR Roxana Wring anunta ca instanta a respins recursului Primariei Bucuresti, fiind mentinuta decizia potrivit careia toate companiile municipale au fost infiintate cu incalcarea legii. Decizia instantei este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )