Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Fostul primar al Capitalei si actualul prim-vicepresedinte, Gabriela Firea, a vorbit despre modul in care Raed Arafat transmite informatiile legate de pandemia de COVID-19. Aceasta sustine ca seful DSU omite sa spuna informatiile care ar deranja Guvernul, astfel ca se limiteaza la anumite subiecte. Cea mai importanta masura anti-COVID-19 este ignorata de catre autoritati Gabriela . continuă pe Playtech

Gabriela Firea: Raed Arafat se autocenzureaza de teama sa nu deranjeze Guvernul

Prim-vicepresedintele Gabriela Firea a afirmat, marti, la Antena 3 ca Raed Arafat se autocenzureaza si se rezuma la a anunta masurile drastice decise de Guvern, fara a-i contrazice din pozitia de specialist pe guvernanti. Si asta pentru ca, afirma Firea, sefului DSU i-ar fi teama ca ar putea sa-si piarda postul important pe care il are.

Gabriela Firea, despre declaratiile pe propria raspundere pentru parinti si elevi:Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie Pepsiglas

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe retelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educatiei. Ea considera ca guvernul roman perturba si constrange educatia prin birocratie.

Firea, atac la PNL: Nu pot ei fura, cat putem noi munci si vota. Sa scapam de Citu, Tataru, Anisie si Violeta Bau Alexandru

Primarul general in functie, Gabriela Firea, afirma ca votul la alegerile parlamentare este singura solutie pentru a scapa de ministri incompetenti si inumani precum Citu, Tataru, Anisie, Violeta Bau Alexandru, care dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, ca se poate mai rau azi decat ieri si maine fata de azi.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

GABRIELA FIREA, DESPRE PLATA STIMULENTULUI: Situatia financiara e grea si au contribuit din plin domnii Orban si Citu

Primarul general in functie, Gabriela Firea, a declarat ca plata stimulentului financiar pentru persoane adulte cu handicap se face in ultima zi a lunii sau in primele zile din luna urmatoare, in functie de situatia financiara, dar si ca situatia financiara a Municipalitatii e una dificila, in contextul diminuarii cotei din impozitul pe venit alocata PMB.

Gabriela Firea anunta ca si-a luat birou de viitor senator, desi alegerile sunt abia in decembrie

Gabriela Firea a anuntat ca si-a preluat biroul in care va acorda audiente de pe functia de viitor .

Gabriela Firea: Toata puterea e intr-o singura mana politica - Un pericol pentru democratie. Ministrii PNL au compromis tot, iar Orban a patronat vesel-inconstient acest sistem

Gabriela Firea, candidat PSD la Senat, a sustinut ca romanii ar trebui sa voteze la alegerile parlamentare pentru ca ii pot astfel sanctiona pe ministrii PNL care au compromis economia, sanatatea,.

Gabriela Firea, despre gestionarea pandemiei COVID-19: Am cerut mereu testarea masiva. Cifrele sunt manipulate politic

Gabriela Firea a vorbit marti, la Antena 3, despre situatia din spitale in plina pandemie si diferenta dintre masurile luate in Romania si cele luate in alte tari europene: De ce sunt deschise scolile in Europa? Pentru ca se testeaza masiv.

Gabriela Firea: Nicusor Dan, treci la munca si lasa fake news! Acum esti validat si nu te mai retine nimeni

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, il acuza pe succesorul sau, Nicusor Dan, ca propaga informatii false si ii cere acestuia sa se apuce de munca.

Gabriela Firea: Guvernantii sunt vinovati de transmiterea in masa a depresiei

Gabriela Firea a reactional la recentele declaratii ale autoritatilor sanitare, care au transmis ca va fi imposibil ca sarbatorile de iarna de anul acesta sa aiba loc in mod normal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )