Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta: Nu mor caii cand vor cainii, da? (FOTO)

B1 B1,
Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta: Nu mor caii cand vor cainii, da? (FOTO)

Gabriela Firea ataca opozitia din convalescenta Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a externat din spital, dupa ultima operatie la colon. Din convalescenta, edilul ataca opozitia. Nu mor caii cand v. continuă pe B1

Gabriela Firea mesaj dupa externare: Nu mor caii cand vor cainii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni ca s-a intors acasa dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din Capitala. Firea a scris pe pagina sa de Facebook ca se va intoarce la PMB dupa recuperare.

Gabriela Firea s-a intors acasa. Nu mor caii cand vor cainii

Primarul general Gabriela Firea arata intr-o postare pe Facebook ca s-a intors in mijlocul familiei, dupa perioada de spitalizare, iar incercarile prin care au trecut au facut-o sa isi reevalueze.

Gabriela Firea anunta ca s-a externat si ca va reveni la Primarie: Nu mor caii cand vor cainii, da?

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca s-a externat dupa ultima interventie chirurgicala si a ajuns acasa la familie. Firea a transmis multumiri echipei de la Spitalul Cantacuzino care a operat-o si precizeaza ca va reveni la Primarie dupa o perioada de recuperare.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )