Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriela Firea da cartile pe fata: Cati bani a cheltuit, de fapt, Primaria Generala pentru a lupta cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea da cartile pe fata: Cati bani a cheltuit, de fapt, Primaria Generala pentru a lupta cu COVID-19

Gabriela Firea a fost prezenta, joi seara, in studioul Sinteza zilei unde unii dintre cei mai importanti jurnalisti din Romania i-au adresat intrebari. Presedintele asociatiei Grupul de Investigatii Politice GIP), Mugur Ciuvica, a intrebat-o pe Gabriela Firea cati bani a cheltuit Primaria Generala pentru a combate efectele pandemiei. continuă pe Antena3

Nicusor Dan o aseamana pe Gabriela Firea cu Nicolae Ceausescu: Daca ar avea loc alegeri in interiorul primariei, sunt convins ca as castiga cu 80-20

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dezvaluit joi intr-un interviu la Adevarul Live ca angajatii primariei Bucuresti au liber azi si maine pentru a se pregati de alegeri precum si ca femeile sunt sunate si cumva obligate sa participe la un miting organizat de Gabriela Firea in fata primariei. Acesta a mai adaugat apoi ca angajatii din subordine sunt nemultumiti de angajarile pe pile.

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

Televiziunea lui Pandele, penalizata pentru emisiunea cu Gabriela Firea. Emisiunea mi se pare o dovada de servilism

Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, unde primar e Florentin Pandele, a fost penalizata in sedinta CNA dupa o emisiune in care a fost invitata Gabriela Firea, sotia acestuia si primariul Capitalei, potrivit paginademedia. ro. De fapt, talk-show-ul cu Gabriela Firea invitata a fost chiar prima emisiune a statiei.

Legatura nebanuita dintre Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea. Proiectul care va schimba fata Bucurestiului

Ce legatura exista intre Cosmin Olaroiu si inca Primarul General al Capitalei? Un nou proiect ia nastere in Bucuresti. Despre ce este vorba si care este povestea din spatele locatiei in curs de schimbare? Proiectul in care sunt implicati Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea Cosmin Olaroiu si Gabriela Firea fac promisiuni cel putin interesante pentru .

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Gabriela Firea afirma ca Guvernul nu a decontat investitii in sanatate

Primarul general, Gabriela Firea, afirma ca Guvernul nu a decontat banii cheltuiti pentru investitiile facute in domeniul sanatatii. Cheltuiti si va decontam prin Ministerul Sanatatii, prin DSP. Niciun leu, stiti ce-i aia niciun leu? Peste 55 de milioane lei minus, bani care s-au luat de la santiere si de la alte obiective de infrastructura.

Ultimul sondaj inainte de alegerile de duminica. Nicusor Dan si Gabriela Firea, umar la umar in lupta pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan are un usor avans fata de Gabriela Firea, potrivit datelor ultimului sondaj Novel Reasearch, realizat in ultima saptamana de campanie.

Cu cati bani au ramas, in realitate, castigatorii Asia Express

Este unul dintre cele mai dure reality show-uri, concurentii trebuind sa faca fata unor situatii limite. Iata cu cati bani au ramas, in realitate, castigatorii Asia Express.

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei .

Gabriela Firea: Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca pe parcursul verii, prin Ministerul Energiei, a tinut in revizie CET-urile intentionat pentru ca bucurestenii sa se supere pe Gabriela Firea. Luni va fi peste tot apa calda, ca asa a promis USR-ul, votati-ne ca noi dam apa calda de luni, prin tevile acestea de 60 de ani, sustine Firea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )