Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriela Firea a convocat pentru joi sedinta CGMB. Subiectele de pe ordinea de zi

B1 B1,
Gabriela Firea a convocat pentru joi sedinta CGMB. Subiectele de pe ordinea de zi

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat pentru joi o sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Discutiile vor avea loc incepand cu ora 11. 00, la sediul Primariei Capitalei. Pe. continuă pe B1

Gabriela Firea: Am primit amenintari, prin care mi se reprosa ca o companie din Turcia a castigat licitatia pentru autobuze

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca luni dupa-amiaza, dupa ce a anuntat rezultatul licitatiei pentru cele 400 de autobuze destinate RATB, a primit o serie de amenintari, prin care i se re.

GABRIELA FIREA, reactie dupa SCANDALUL autobuzelor: Informatiile sunt COMPLET FALSE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dezminte informatiile aparute in mediul online, conform carora Primaria Capitalei prefera sa cumpere autobuze mai scumpe din Turcia, in timp ce Primaria Clujului cu.

Gabriela Firea vrea reglementarea internetului dupa ce ar fi primit amenintari cu moartea pe Facebook: Sa nu-l lasam asa la voia nimanui

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, la RTV, ca de cand a devenit edil al Bucurestiului a primit de mai multe ori amenintari, unele cu moartea, pe Facebook si pe email, si sustine ca, din aceasta cauza, internetul ar trebui reglementat. Cele mai recente amenintari i-ar fi fost adresate luni, dupa anuntarea catstigatorului unei licitatii pentru autobuze RATB.

Gabriela Firea: Bucurestiul va avea 400 de autobuze moderne, la standarde europene

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca procedura de evaluare a ofertelor pentru achizitionarea a 400 de autobuze Euro 6, primul mare proiect din Planul de Mobilitate Ur.

Gabriela Firea: Primaria Bucuresti va achizitiona 400 de autobuze (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat intr-o conferinta de presa ca procedura de evaluare a ofertelor pentru licitatia privind achizitionarea a 400 de autobuze Euro 6 de catre Primaria.

Anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Ce spune Gabriela Firea despre traficul din Bucuresti

Gabriela Firea a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut noile proiecte care se vor demara in Capitala. Vom avea un transport comun de calitate, la standarde europene. Este primul pas pentru.

Gabriela Firea, in vizita oficiala la Chisinau

Vizita importanta a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. in luna martie,ea va efectua o vizita oficiala la Chisinau. Vizita este programata pentru data de 6 martie, potrivit Radio.

Gabriela Firea va face in martie o vizita oficiala la Chisinau

In luna martie, primarul general al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, va efectua o vizita oficiala in capitala Republicii Moldova. Vizita este programata pentru data de 6 martie, scrie Radio Chisinau.

Gabriela Firea vrea Politia Internetului, ca atat a inteles despre putere si democratie

Gabriela Firea, Primarul General al Bucurestiului, ar vrea sa existe Politia Internetului, ca sa nu mai injuri cum si pe cine te taie capul. Unul dintre cele mai bune lucruri legate de internet este ca e liber. Ai libertatea sa injuri pe cine vrei tu, sa-i umpli frigiderul pana nu se mai inchide usa si [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )