Libnet.ro
UNICEF

08:45

Gabriela Firea devine sefa peste PSD Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea devine sefa peste PSD Bucuresti

PSD Bucuresti organizeaza, luni, Conferinta de alegeri, dupa ce s-au facut alegeri si in filialele de sector, presedintii interimari fiind validati pe functii. Gabriela Firea a precizat ca a venit si randul ei sa treaca prin aceste alegeri, perioada de interimat de patru ani fiind usor nestatutara. continuă pe Adevărul

Orban, dupa ce Gabriela Firea a cerut Guvernului peste 677 de milioane de lei: O neobrazare. Nu dam bani pentru companiile de nababi infiintate de Firea

Premierul Ludovic Orban a calificat drept neobrazare cererea primarului Capitalei, Gabriela Firea, de alocare a 677 de milioane de lei, anuntand ca nu va accepta sa plateasca factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea.

Firea: Patru ani de interimat la conducerea PSD Bucuresti mi se pare o perioada foarte lunga si usor nestatutara

Gabriela Firea a declarat ca a ocupat functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti prea mult timp deoarece, considera primarul, vechea conducere a partidului a vrut sa o mentina vulnerabila, transmite Mediafax.

Gabriela Firea taie fonduri de la biserici. Cati bani ia de la Catedrala Neamului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a initiat un proiect de rectificare bugetara prin care propune taierea fondurilor alocate deja bisericilor, printre care si Catedralei Mantuirii Neamului. Proiectul va fi discutat in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Spitalul Republican din Bucuresti anuntat de Gabriela Firea va costa un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum afirma primarul general in urma cu 2 zile

Spitalul Republican din Bucuresti va costa aproximativ un miliard de euro, si nu 400 de milioane de euro cum anunta in urma cu doua zile primarul general Gabriela Firea, initiatoarea proiectului, arata proiectul.

Gabriela Firea il ameninta pe premier cu plangere penala daca nu-i suplimenteaza bugetul. Pentru mine, Ludovic Orban=Liviu Dragnea

Premierul General al Capitalei Gabriela Firea l-a amenintat pe premierul Ludovic Orban precum si pe ministrul de Finante Florin Citu ca daca nu va aproba solicitarea pentru suplimentarea bugetului pentru Bucuresti, atunci va depune plangere penala impotriva acestora. Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se razbuna pe locuitorii Bucurestiului pentru a lovi politic, adauga Firea.

Gabriela Firea cere dublarea bugetului Capitalei. Orban: Este o neobrazare

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, solicita dublarea contributiei statului la bugetul Bucurestiului, lucru catalogat de premierul Ludovic Orban drept o neobrazare.

Cum arata ultimul sondaj pentru Primaria Capitalei, potrivit lui Nicusor Dan. Pe ce loc s-ar clasa Gabriela Firea

Nicusor Dan a facut cateva declaratii recent, cand a dezvaluit cum arata cel mai nou sondaj pentru Primaria Capitalei, dar si pe ce loc se claseaza Gabriela Firea. Totodata, acesta a oferit detalii de despre disputa sa cu Vlad Voiculescu de la PLUS, sustinand ca totul urmeaza sa se decida la nivelul aliantei. Cum arata .

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

Cabral o pune la zid pe Gabriela Firea, dupa ce primarul a folosit expresia ca un bar de negri

Cabral a reactionat dur dupa ce primarul Capitalei a folosit expresia ca un bar de negri pentru a-l ataca pe premierul Ludovic Orban. Prezentatorul de la Pro TV sustine ca o autoritate a statului nu poate sa faca o asemenea declaratie si ii recomanda Gabrielei Firea sa vizioneze filmul Green Book. Cabral o critica pe .

Gabriela Firea il provoaca pe Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Gabriela Firea i-a propus, vineri, prim-ministrului Ludovic Orban sa candideze pentru un mandat la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )