Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gabriela Firea, dezvaluiri uimitoare despre PSD si Guvern: Trebuie sa va schimbati numele

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, dezvaluiri uimitoare despre PSD si Guvern: Trebuie sa va schimbati numele

In ultimele saptamani, Gabriela Firea a fost destul de rezervata cand vine vorba de declaratii despre situatia politica tensionata din tara noastra. Aseara, a rupt insa tacerea la Antena 3. Chiar daca este in continuare un membru activ al Partidului Social Democrat, inca de pe vremea lui Dragnea, au existat tensiuni semnificative intre primarul capitalei . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, despre o posibila sustinere a Guvernului Orban: Tot PSD sa fie salvatorul?

Primarul general Gabriela Firea a criticat, joi seara, la Antena 3, partidele care au contribuit la caderea Guvernului Dancila si a spus ca acestea nu trebuie sa astepte PSD sa fie salvatorul. Firea a mai spus, in privinta politizarii institutiilor, ca PNL trebuie sa se ascunda in gaura de sarpe, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea intra in lupta cu Guvernul Orban: Acesti iresponsabili nu s-au gandit la romani!

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat, joi, la Sinteza zilei, un atac dur la adresa liberalilor.

Gabriela Firea, anunt-surpriza in scandalul zilei: Ma vad nevoita sa fac asta!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ii transmite o scrisoare deschisa urmasei familiei Bratianu,Marie Helene Bratianu, cea care a acuzat faptul ca a venit pana la Bucuresti de la Paris pentru o .

Tamara Buciuceanu a murit. Gabriela Firea, dupa decesul actritei: S-a mai stins o stea

Tamara Buciuceanu a murit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a actritei. Tamara Buciuceanu a murit. S-a mai stins o stea. cerul nostru va.

Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese. Cum si-a facut averea, potrivit RiseProject

Site-ul de investigatii RiseProject a publicat o ancheta care vizeaza averea lui Dan Barna, ce dezvaluie ca frauda si conflictele de interese i-au fost piloni. Prezidentiabilul USR-PLUS a agonisit de-a lungul anilor, dar acum? Dezvaluiri explozive despre Dan Barna: fraude si conflicte de interese la baza reusitei Dan Barna, presedintele partidului care a initiat campania .

Dan Barna: Viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor anticipate

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, miercuri, la Roman, ca viitorul guvern trebuie sa isi asume organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Liderul USR a spus ca zilele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )