Libnet.ro
UNICEF

00:06

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca Ludovic Orban este neprofesionist, catalogandu-l drept un premier nepregatit, in contextul in care seful Executivului a refuzat cererea Municipalitatii de a primi 677 de milioane de lei. Daca domnul ministru nu citeste Legea Bugetului de Stat, nu citeste Legea Finantelor Publice Locale, nu citeste Legea Administratiei Publice Locale, desi a fost viceprimar al Capitalei cativa ani si era normal sa cunoasca aceasta legislatie, imi pare rau ca trebuie sa ii spun faptul ca este neprofesionist si este un premier nepregatit, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

Scandal pe bani intre Firea si Orban: Este neprofesionist!

Scandalul continua intre primarul Capitalei si premier! Gabriela Firea l-a acuzat pe Ludovic Orban v.

Firea: Ludovic Orban nu citeste legislatia in domeniu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a raspuns, vineri, la Antena 3, atacului lansat de premierul Ludovic Orban.

CNCD s-a autosezisat dupa ce Gabriela Firea a declarat ca Orban statea in biroul de viceprimar care era ca un bar de negri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosezisat dupa ce Gabriela Firea a declarat, duminica, intr-o interventie televizata, ca Ludovic Orban statea in biroul de viceprimar care era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari, numai cu persoane pestilentiale, scrie g4media.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

LUDOVIC ORBAN, invitatul lui SILVIU MANASTIRE, in emisiunea DOSAR DE POLITICIAN, miercuri, de la ora 21.00 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este invitatul lui Silviu Manastire, in emisiunea Dosar de Politician, miercuri seara, de la ora 21. Detalii de ultima ora despre proiectele pe care Guvernul isi va asuma.

Continua razboiul Firea-Orban: Edilul Capitalei il numeste premier nepregatit si neprofesionist

Scandalul continua intre primarul Capitalei si premier! Gabriela Firea l-a acuzat pe Ludovic Orban v.

Gabriela Firea il ameninta pe premier cu plangere penala daca nu-i suplimenteaza bugetul. Pentru mine, Ludovic Orban=Liviu Dragnea

Premierul General al Capitalei Gabriela Firea l-a amenintat pe premierul Ludovic Orban precum si pe ministrul de Finante Florin Citu ca daca nu va aproba solicitarea pentru suplimentarea bugetului pentru Bucuresti, atunci va depune plangere penala impotriva acestora. Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se razbuna pe locuitorii Bucurestiului pentru a lovi politic, adauga Firea.

Gabriela Firea il provoaca pe Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Gabriela Firea i-a propus, vineri, prim-ministrului Ludovic Orban sa candideze pentru un mandat la Primaria Capitalei.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

Gabriela Firea cere dublarea bugetului Capitalei. Orban: Este o neobrazare

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, solicita dublarea contributiei statului la bugetul Bucurestiului, lucru catalogat de premierul Ludovic Orban drept o neobrazare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )