Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ar trebui renumarate voturile din Capitala, acuzand fraude la alegerile din 27 septembrie. Firea afirma ca in conditiile in care tot mai multi candidati. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre ce ar fi condus la infrangerea de la alegerile locale: Cred ca a fost un cumul de factori Am fost dezbinati si nu din vina mea

In timpul unui live sustinut pe retelele sociale, Gabriela Firea a oferit primele declaratii dupa infrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Candidatul PSD a pierdut in favoarea.

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

GABRIELA FIREA: Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere

Primarul general, Gabriela Firea, se arata convinsa ca a fost votata de majoritatea locuitorilor Capitalei care s-au prezentat la urne. Eu sunt convinsa ca majoritatea bucurestenilor prezenti astazi la vot mi-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa ma duc din nou la munca, sa pun, cum se spune, osul la treaba cu si mai multa motivare si energie, iar in caz contrar sunt acelasi om demn, implicat, a transmis Firea pe Facebook, conform news. ro.

Gabriela Firea ii cheama la vot pe domni, fara de care nu suntem complete

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ii cheama la vot pe domni, fara de care nu suntem complete. Potrivit datelor AEP, in Bucuresti, pana la ora 17. 00 votasera 257. 703 de femei si 220. 429 de barbati.

Gabriela Firea, dupa vot: Tinerii nu vor cainii nimanui la Primarie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminica dimineata, ca a votat la alegerile locale 2020 cu gandul la toti copiii din Bucuresti, la toti tinerii, adultii si bunicii nostri. Dupa vot nu a scapat ocazia de a-si ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe retelele de socializare.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei a mers la vot de la prima ora: Am votat cu gandul la toti copiii din Bucuresti (VIDEO)

Gabriela Firea, Candidatul PSD la fotoliul de primar general al Capitalei a mers la vot la prima ora a diminetii. Edilul in functie al Capitalei a votat in aceasta dimineata, fiind primul alegator la acea.

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Doamna Gabriela Firea, nu v-a detronat Brad Pitt, v-a detronat Nicusor Dan!

Politicienii ajunsi in varful piramidei politice au obiceiul sa-si inchipuie ca pot sta acolo, cel putin, cat lumea si pamantul. Din aceasta pozitie, au prostul obicei sa faca si declaratii despre care ei cred ca vor fi apreciate de public, cand, de obicei se intampla exact contrariul. Un astfel de exemplu este cel al proaspetei invinse la alegerile locale din 27 septembrie 2020, Gabriela Firea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )