Libnet.ro
UNICEF

22:01

Gabriela Firea, operata la Spitalul Dr. Ioan Cantacuzino. Prima reactie publica

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, operata la Spitalul Dr. Ioan Cantacuzino. Prima reactie publica

Primarul General Gabriela Firea a fost supusa, in cursul noptii trecute, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Operatia a avut loc la spitalul Dr. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, operata la Spitalul Doctor Ioan Cantacuzino

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusa, in cursul noptii de ieri spre azi, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal.

Gabriela Firea, operata din nou la un spital din Capitala. Am trecut printr-un moment greu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost operata in noaptea de joi spre vineri, la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino pentru o afectiune a aparatului gastro-intestinal, anunta Primaria.

Gabriela Firea a fost OPERATA la un SPITAL DE STAT din Capitala: Am trecut printr-un moment greu! Multumesc medicilor de la Cantacuzino

Primarul Gabriela Firea a suferit o interventie chirurgicala, joi noapte, la spitalul de stat Cantacuzino din Capitala, pentru remedierea unei afectiuni gastro-intestinale. Multumesc mult medicilor si intregulu.

Gabriela Firea a fost operata de urgenta: ce a patit edilul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusa, joi seara, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal. Operatia a avut loc la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino din Bucuresti. Interventia a decurs bine, fara niciun fel de complicatii, pacienta aflandu-se sub supraveghere post-operatorie. Gabriela Firea, multumiri pentru medici Multumesc mult medicilor [] .

Gabriela Firea a fost operata de urgenta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusa, joi seara, unei interventii chirurgicale pentru remedierea unei afectiuni a aparatului gastro-intestinal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )