Libnet.ro
UNICEF

22:32

Gabriela Firea: Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni

Gabriela Firea ii acuza pe Ludovic Orban si pe Nicusor Dan de promisiuni false, facute doar in scop electoral: Plicusor Ban si Orban SicaMandolina - a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. a scris aceasta joi, pe pagina de Facebook . continuă pe Antena3

Gabriela Firea il acuza pe Klaus Iohannis: Foloseste vaccinul anti-COVID ca sa convinga lumea sa voteze PNL!

Liderul PSD la Bucuresti, Gabriela Firea, il acuza pe Klaus Iohannis ca foloseste vaccinul anti-COVID pentru a convinge oamenii sa voteze PNL la alegerile parlamentare de duminica.

Gabriela Firea: Ne-am fi asteptat ca in CSAT sa se discute despre subiectul mastilor neconforme

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca s-ar fi asteptat ca in sedinta CSAT de joi sa fie abordat si subiectul mastilor neconforme si ulterior sa fie anuntate masurile care s-au luat atat impotriva celor care au gresit, si au gresit grav impotriva romanilor.

Gabriela Firea: Guvernantii actuali, reprezentati de PNL, nu vin cu solutii pentru romani

Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu ia masuri pentru protejarea populatiei si accepta ca pe piata sa.

Gabriela Firea: Al 530-lea bebelus nascut si 110 sarcini in evolutie! Voi propune ca acest program sa fie extins la nivelul intregii tari

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat miercuri rezultatele programelor FIV 1 si FIV 2 - O sansa pentru cuplurile infertile, initiate de aceasta pe perioada mandatului de la PMB : Minunile sunt lang257; noi! a scris aceasta pe Facebook.

Gabriela Firea: Daca nu consolidam Arcul de Triumf, in primul an ca primar general, ce se mai confisca ieri?

Gabriela Firea acuza PNL ca a neglijat lucrarile de restaurare a Arcului de Trimf din Capitala pe vremea cand primar interimar era liberalul Ioan-Razvan Sava . Aceasta sustine ca a gasit monumentul in santier, in 2016, cand a preluat conducerea PMB si ca discursul Presedintelui Iohannis de Ziua Nationala nu ar fi putut avea loc acolo daca in timpul mandatului ei nu se realiza consolidarea.

Gabriela Firea: Valorile noastre sunt credinta, demnitatea, sacrificiul eroilor

Liderul PSD la Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe retelele de socializare prin care reaminteste valorile unei natiuni puternice.

Gabriela Firea a adus un omagiu eroilor sanitari, de Ziua Nationala a Romaniei

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, a adus un omagiu marti eroilor sanitari, la monumentul dedicat lor, din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )