Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Primaria Capitalei va recupera parcurile Verdi si Nicolae Iorga

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea: Primaria Capitalei va recupera parcurile Verdi si Nicolae Iorga

Primaria Capitalei va rascumpara parcurile Verdi si Nicolae Iorga, proiectele urmand sa fie supuse la vot la urmatoarea sedinta a Consiliului General, a anuntat marti primarul general, Gabriela Firea. Parcul Verdi se afla in cartierul Floreasca si a fost retrocedat, iar parcul Nicolae Iorga se afla pe Calea Victoriei si apartine Ambasadei Italiei care a scos terenul la licitatie. continuă pe Hotnews

BILANT Doi ani cu Gabriela Firea la Primaria Capitalei: marile proiecte pentru Bucuresti - ce a promis si ct a realizat

Au trecut doi ani de cand Gabriela Firea a fost aleasa in functia de primar general al Capitalei si in ciuda promisiunilor marete din campania electorala, pana acum rezultatele se lasa asteptate. in cei doi ani, edilul a reusit sa finalizeze cateva proiecte mari, incepute in vremea lui Sorin Oprescu: Pasajul de la Piata Sudului, Spitalul Gomoiu, reabilitarea bulevardului Liviu Rebreanu, lucrarile de consolidare la Arcul de Triumf, Observatorul Astronomic si la sediul primariei de vizavi de Cismigiu, insa in ceea ce priveste traficul rutier si poluarea, cele mai mari probleme ale Capitalei, lucrurile nu numai ca nu s-au rezolvat, dar s-au inrautatit.

Primarul Gabriela Firea a semnat contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze cu Otokar. Primele 100 de unitati, livrate pna la finalul anului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat marti contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze Euro 6 cu asocierea Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S, castigatoarea licitatiei. Valoarea contractului este de 458. 826 lei fara TVA. Primele autobuze vor fi livrate incepand cu luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati. Pana la finalul anului 2019 vor fi livrate toate cele 400 autobuze, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea a semnat contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze cu Otokar. Primele 100 de unitati, livrate pana la finalul anului

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a semnat marti contractul pentru achizitia celor 400 de autobuze Euro 6 cu asocierea Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S, castigatoarea licitatiei. Valoarea contractului este de 458. 826 lei fara TVA. Primele autobuze vor fi livrate in luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati.

Gabriela Firea anunta ca a cumparat 400 de autobuze noi

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a semnat contractul pentru primirea a 400 de autobuze noi. Dupa o licitatie care a durat extrem de mult, aproape doi ani de zile, am semnat.

Gabriela Firea anunta ca nu va introduce o taxa de mediu. Nu credem ca Bucurestiul este pregatit, nu acum

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca municipalitatea nu are inca in plan instituirea unei taxe de mediu pentru zona centrala a orasului. Firea spune ca desi aceasta taxa s-ar impune, Bucurestiul nu.

Ludovic Orban a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PNL despre CANDIDATURA lui Tudor Chirila la Primaria Capitalei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit duminica despre o eventuala candidatura a lui Tudor Chirila la viitoarele alegeri pentru Primaria Capitalei din partea formatiunii liberale. Orban a dezmintit ca ar fi avut.

Nicusor Dan: Directia de Mediu din Primaria Capitalei si-a schimbat brusc pozitia fata de defrisarile din Parcul Tineretului

Deputatul Nicusor Dan sustine ca Directia de Mediu din Primaria Capitalei a dat aviz de defrisare in Parcul Tineretului, desi aceeasi institutie a interzis in 2017 defrisarile, motivand ca e spatiu verde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )