Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gabriela Firea sustine ca alegerile locale trebuie repetate: Daca organizam noi scrutinul de o asemenea maniera penala, era toata lumea in strada

B1 B1,
Gabriela Firea sustine ca alegerile locale trebuie repetate: Daca organizam noi scrutinul de o asemenea maniera penala, era toata lumea in strada

Gabriela Firea, inca Primar General al Capitalei, a sustinut, miercuri seara, ca alegerile locale trebuie repetate. Social-democrata a acuzat o frauda la vot, dand exemplul unor presupusi membri USR-PLUS, care ar. continuă pe B1

Gabriela Firea contesta alegerile de la Bucuresti: Niciodata nu a fost diferenta atat de mare intre rezultat si exit-poll

Gabriela Firea a anuntat ca cere renumararea voturilor pentru Primaria Generala, dar si pentru primariile de sector, dupa ce, spune ea, au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi, transmite Mediafax. Ea a sustinut ca va prezenta probele, miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Gabriela Firea: De ce sa nu se numere din nou buletinele de vot? Eu cred ca avem cu totii acest interes, chiar daca ierarhia va fi la fel Replica lui Ludovic Orban (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ar trebui renumarate voturile din Capitala, acuzand fraude la alegerile din 27 septembrie. Firea afirma ca in conditiile in care tot mai multi candidati.

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

Gabriela Firea, despre esecul de la alegeri: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat foarte mult. Eu am facut campanie pozitiva (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca esecul sau in alegerile locale are legatura in mare parte cu ceea ce ea numeste campania negativa din online care ar fi fost dusa impotriva sa de.

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea dupa ce a pierdut mandatul de primar: Am venit pentru a munci

Gabriela Firea nu renunta la lupta. Chiar daca a pierdut lupta pentru un nou mandat de primar, fostul edil a anuntat cu ce se va ocupa dupa infrangerea de la alegerile locale 2020. Firea se pregateste pentru o schimbare importanta de cariera, dar promite ca va ramane o voce a oamenilor. Cu ce se va .

Gabriela Firea: Alegerile in Capitala au fost fraudate! De ce nu se aproba renumararea voturilor?

Gabriela Firea sustine in continuare ca alegerile in Capitala au fost fraudate si nu intelege de ce nu este aprobata numaratoarea voturilor.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

Gabriela Firea, despre stoparea stimulentului de 1.000 de euro pentru donatorii de plasma: Acest program TREBUIE sa continue!

Gabriela Firea sustine ca proiectul prin care donatorii de plasma sanguina primesc 1. 000 de euro trebuie sa continue, in ciuda dorintei primarului ales al Capitalei, Nicusor Dan, de a stopa acest stimulent din cauza faptului ca ar fi ilegal.

Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seara, intr-o emisiune televizata, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primaria Capitalei.

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul cu pantoful. M-a oprit sotul la timp

Gabriela Firea sustine ca in prima emisiune televizata cu Nicusor Dan in postura de Primar General ales s-a enervat atat de tare din cauza declaratiilor facute de castigatorul alegerilor, incat a vrut sa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )