Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: ii vom chema in instanta pe toti cei care dezinformeaza despre Primaria Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: ii vom chema in instanta pe toti cei care dezinformeaza despre Primaria Capitalei (VIDEO)

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marti, ca, prin atacurile virulente venite din pareta opozantilor sai,se doreste stirbirea prestigiului institutiei pe care o conduce. Gabriela Firea anunta. continuă pe B1

Bugetul Capitalei pe 2019 a fost votat. Gabriela Firea: Suntem intr-un an mai dificil din punct de vedere financiar

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, marti, bugetul pentru anul 2019. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca este un an mai dificil, pentru ca Primaria Capitalei depinde de fondurile de la bugetul de stat, intrucat este singura unitate administrativ-teritoriala care nu incaseaza taxe si impozite.

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea a anuntat ca s-a impacat cu liderul PSD Liviu Dragnea si ca este nevoita sa lase la o parte orgoliile politice pentru a rezolva problemele de la Primaria Capitalei. De asemenea,Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Ministerul Finantelor a redus la 180 - 200 mil. euro bugetul alocat Primariei Generale, nici macar jumatate din necesar

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,a declarat marti, in cadrul sedintei Consiliului General al Bucurestiului, ca in acest an, Primariei i-a fost alocat un buget injumatatit comparativ cu cel alocat de Ministerul Finantelor Publice in anii trecuti, de 180-200 milioane de lei, transmite Mediafax.

Gabriela Firea, dezbatere cruciala pe bugetul Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al capitalei Bucuresti a discutat,marti, in cadrul unei sedinte de consiliu la Primaria Capitalei, cu privire la bugetul Capitalei. Fireste ca ne-am fi.

DRAGNEA, DESPRE PROTESTATARI: Ei si cei care ii trimit aici sunt ciuma rosie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca protestatarii care l-au huiduit la Iasi reprezinta ciuma rosie pentru ca il sustin pe Augustin Lazar.

Blestemul de la Manastirea Tanacu. Ce au patit cei care l-au condamnat pe fostul calugar

Cazul de la Manastirea Tanacu, acolo unde o maicuta a murit in urma unui ritual de exorcizare, a ajuns cunoscut in lumea intreaga. Petru Daniel Corogeanu, preotul de la acea vreme care a facut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )