Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General: Sunt o legalista. Primul pas este sa conving CSM pentru aviz

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General: Sunt o legalista. Primul pas este sa conving CSM pentru aviz

Procuroarea Gabriela Scutea, propusa de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, pentru functia de procuror general, spune ca primul pas este sa convinga Consiliul Superior al Magistraturii sa ii acorde avizul pentru ocuparea acestei functii. continuă pe Hotnews

Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General, despre vulnerabilitatile Ministerului Public, in direct pe B1 TV: Solutionarea dosarelor intr-un timp rezonabil este o prioritate (VIDEO)

Blocajul in care se afla Politia judiciara si durata destul de mare a anchetelor in cauzele economico-financiare sunt doua dintre vulnerabilitatile Ministerului Public pe care Gabriela Scutea,.

Cine e Gabriela Scutea, propusa pentru sefia Parchetului General

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca o propune pe Gabriela Scutea pentru numirea in functia de procuror-sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General, este secretarul de stat care l-a convins pe Iordache sa introduca pragul de 10 zile pentru intrarea in vigoare a OUG 13

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a nominalizat-o marti pe Gabriela Scutea pentru a prelua sefia Parchetului General. Fosta adjuncta a Laurei Codruta Kovesi pe cand aceasta conduce Ministerul Public, Scutea.

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General

Gabriela Scutea - propusa de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General.

Cine este Georgiana Hossu, propunerea pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca o propune pe Giorgiana Hosu pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Cine este Giorgiana Hosu, propunerea pentru sefia DIICOT

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca o propune pe Giorgiana Hosu pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

VIDEO Propunerile lui Predoiu de noi sefi ai Parchetelor: Gabriela Scutea la Parchetul General, Crin Bologa la DNA, si Giorgiana Hosu la DIICOT - UPDATE

Gabriela Scutea a fost propusa de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ca procuror general, Crin Bologa ca sef al DNA, iar Giorgiana Hosu la conducerea DIICOT. Anuntul a fost facut in aceasta dimineata. Cele trei propuneri vor fi trimise Consiliului Superior al Magistraturii, pentru aviz, care este unul consultativ. Decizia finala in va apartine presedintelui Klaus Iohannis, care poate refuza o singura propunere, motivat. Gabriela Scutea, propunerea pentru sefia Parchetului General: Sunt o legalista. Primul pas este sa conving CSM pentru aviz.

Gabriela Scutea: Sper ca indoielile referitoare la actiunile procurorilor sa dispara

Gabriela Scutea, nominalizata de ministrul Catalin Predoiu pentru a prelua sefia Parchetului General, a declarat ca spera ca in viitor sa dispara indoielile cu privire la unele actiuni ale procurorilor si a subliniat dinamismul ca factori ce au diferentiat-o fata de ceilalti candidati. Ea a explicat si rolul jucat in contextul OUG13.

Predoiu anunta astazi rezultatele selectiei pentru conducerile Parchetului General, DNA si DIICOT

Rezultatele selectiei pentru propunerea de numire a procurorilor-sefi ai Parchetului General, DNA si DIICOT vor fi anuntate public marti, informeaza Agerpres. 39 Ministrul Catalin Predoiu va sustine, marti, de la ora 10. 20, o declaratie de presa la sediul institutiei, informeaza Ministerul Justitiei.

Cine este Crin Bologa, propunerea pentru sefia DNA

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )