Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gabriela Zoana - numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

România Liberă România Liberă,
Gabriela Zoana - numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Fostul europarlamentar PSD Gabriela Zoana a fost numita secretar de stat la Ministerul Justitiei, pr. continuă pe România Liberă

Gabriela Zoana, cea care a inlocuit-o pe Dancila in Parlamentul European, a fost numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Fostul eurodeputat PSD Gabriela Zoana a fost numita, printr-o decizie a Vioricai Dancila, in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, potrivit unei decizii a premierului interimar, publicata in Monitorul Oficial, informeaza Mediafax.

Viorica Dancila isi rasplateste apropiatele inainte de plecarea de la Guvern: Gabriela Zoana a fost numita secretar de stat in Ministerul Justitiei (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a numit-o luni pe Maria Gabriela Zoana in functia de secertar de stat la Ministerul Justitiei, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Zoana a fost europarlamentar.

Ministerul Justitiei anunta dotarea instantelor cu echipamente IT de 10 milioane de euro

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat luni ca ministerul condus de ea a demarat un program de informatizare a instantelor de judecata si de dotare cu echipamente IT in valoare de aproape 10 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )