Libnet.ro
UNICEF

01:05

GAFA de protocol a Ambasadei SUA din Australia: Un email OFICIAL a fost trimis cu o invitatie la o petrecere in pijama (FOTO)

B1 B1,
GAFA de protocol a Ambasadei SUA din Australia: Un email OFICIAL a fost trimis cu o invitatie la o petrecere in pijama (FOTO)

Oficialii Ambasadei SUA din Australia si-au cerut scuze destinatarilor dupa ce a fost trimis, din greseala, un e-mail cu o invitatie la o petrecere in pijama catre Departamentul de stat al SUA. Astfel,. continuă pe B1

Gafa de protocol a Ambasadei SUA din Australia.Email oficialcu o invitatie la o petrecere in pijama

Ambasada SUA in Australia a trimis din greseala un e-mail cu o invitatie la o petrecere in pijama catre Departamentul de stat al SUA. E-mailul continea o fotografie amuzanta cu o pisica imbracata.

Familie din Australia, atacata de un cangur pe care l hranea

O ingrijitoare de animale salbatice din Australia s-a ales cu un plaman perforat dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost atacati de un cangur pe care il hraneau, relateaza BBC.

Un radiotelescop din Australia a detectat mai multe impulsuri radio rapide misterioase

O echipa de cercetatori din statul Western Australia a detectat, pe parcursul unui an, cu ajutorul unui radiotelescop, 20 de semnale radio misterioase, care poarta denumirea de impulsuri radio rapide FRB - fast radio burst), aproape de doua ori mai multe decat numarul identificat la nivel global de la descoperirea acestui fenomen, in 2007, potrivit dpa, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )