Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala TIFF 2020: lista completa a castigatorilor la festivalul de la Cluj

Playtech Playtech,
Gala TIFF 2020: lista completa a castigatorilor la festivalul de la Cluj

Cu reguli stricte de distantare sociala in vigoare, in ultimele zile, s-a desfasurat editia din acest an a galei TIFF, la Cluj Napoca. Lista completa a castigatorilor poate fi vazuta mai. continuă pe Playtech

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Filmul Babyteeth: Prima iubire castiga Trofeul Transilvania la TIFF 2020

Filmul Babyteeth: Prima iubire, debutul regizoarei australiene Shannon Murphy, cu Eliza Scanlen in rolul principal, a fost desemnat marele castigator al celei de-a 19-a editii TIFF si a fost recompensat cu Trofeul Transilvania, in valoare de 10. 000 de euro, noteaza Mediafax. Gala de decernare a premiilor Festivalului International de Film Transilvania, organizata pentru prima data in istoria festivalului in aer liber, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, a avut loc sambata seara. Favoritul publicului a coincis, la aceasta editie, cu filmul premiat de juriul festivalului. in urma voturilor acordate de spectatori, Babyteeth a fost distins si cu Premiul Publicului.

TIFF 2020 - Babyteeth, de Shannon Murphy, recompensat cu trofeul Transilvania. Acasa, cel mai bun lungmetraj romanesc

Babyteeth, de Shannon Murphy, a fost recompensat sambata seara cu trofeul Transilvania si cu premiul publicului, la gala de inchidere a celei de-a 19-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, unde documentarul Acasa a fost desemnat cel mai bun lungmetraj romanesc.

Lista candidatilor PSD la sectoare. Surpriza majora: pe cine propune PSD la sectorul 2. Anuntul facut de Gabriela Firea

Lista candidatilor PSD pentru primariile de sector este gata. Surpriza este la sectorul 2, unde va candida Dan Cristian Popescu, fost liberal, a anuntat, sambata, Gabriela Firea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )