Libnet.ro
UNICEF

06:15

Galati: Un elev este internat la spital, dupa ce a fost batut cu scaunul de un coleg de clasa

B1 B1,
Galati: Un elev este internat la spital, dupa ce a fost batut cu scaunul de un coleg de clasa

Un elev din Galati a fost internat la spital, dupa ce a fost batut de un alt coleg declasa, joi dupa-amiaza, informeaza Monitorul de Galati. Cei doi elevi in varsta de 16 ani invata la liceul din. continuă pe B1

Un barbat cu arsuri pe 40% din corp este internat la Floreasca, iar familia cere transferul n strainatate. Pintea: Medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ngrijit n Romnia, nu ministrul

Un barbat din Constanta, cu arsuri pe 40% din suprafata corpului, este internat la Spitalul Floreasca, iar familia a cerut transferul in strainatate, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat, insa, ca barbatul beneficiaza de cele mai bune ingrijiri medicale, iar medicii sunt cei care decid daca poate fi sau nu ingrijit in Romania, nu ministrul.

Atac brutal in Birmingham: Un barbat a fost batut fara mila de o banda de infractori. L-au lovit cu ciocane si cu macete (VIDEO)

Incidentul socant, in care un barbat a fost atacat de mai multi indivizi cu macete, ziua in amiaza mare, a fost surprins de un barbat care locuieste in apropiere de locul cu pricina, de pe o strada din.

Chitaristul de la Aerosmith a ajuns de urgenta la spital dupa un concert

Chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, a ajuns de urgenta la spital sambata, in urma unui concert sustinut la Madison Square Garden din New York. Joe Perry, in varsta de 68 de ani, a inceput sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )