Libnet.ro
UNICEF

19:00

Galatiul si Braila, printre cele mai poluate orase din Romania. Ce plan are Ministerul Mediului pentru a evita infringementul Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Galatiul si Braila, printre cele mai poluate orase din Romania. Ce plan are Ministerul Mediului pentru a evita infringementul Comisiei Europene

Romania risca amenzi intre 100. 000 si 400. 000 de euro pana cand nu vor mai exista depasiri ale indicilor care privesc calitatea aerului in principalele orase din tara. continuă pe Adevărul

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

The Guardian a inclus Baile Herculane printre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

Baile Herculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest, scrie Mediafax.

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Romania si Ungaria au avut cele mai mari scumpiri din UE, la finalul anului trecut

Romania si Ungaria au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest.

VIDEO Gigantice furtuni de praf au lovit mai multe orase australiene, transformand ziua in noapte

Furtunile din centrul statului australian New South Wales au creat furtuni de praf care au transformat ziua in noapte in mai multe orase din regiune, scrie Guardian.

Care au fost cele mai vandute jocuri video din ultimii 25 de ani

O companie de cercetare de piata 8213; NPD Group 8213; a realizat lista celor mai vandute jocuri video din fiecare an, incepand din 1995 pana in prezent. Gusturile par sa se schimbe in mod regulat in industria jocurilor video, dar o privire asupra listei cu cele mai vandute jocuri din ultimii 25 de ani arata cum gamerii au ramas fideli unora dintre cele mai cunoscute francize din industrie.

Poluarea in marile orase din Italia: Ce masuri iau primariile

Pe 14 ianuarie, timp de 3 zile, primarul Romei, Virginia Raggi, a interzis circulatia autoturismelor poluante inclusiv cele alimentate cu diesel pana la Euro 6 inclusiv). Decizia a fost luata ca urmare a inregistrarii unui nivel alarmant de smog, inregistrat in primele zile ale lunii. De la inceputul anului, presa din Peninsula a tras un semnal de alarma cu privire la gradul de poluare din marile orase, cele mai afectate localitati fiind Roma, Milano, Torino si Bologna.

Studiu: Patru institutii de stat din Moldova sunt percepute ca fiind cele mai corupte

Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, primariile si Serviciul Vamal sunt printre institutiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de coruptie, in anul 2019. Informatia este prezentata de catre Centrul National Anticoruptie intr-un comunicat de presa, citat de IPN.

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )