Libnet.ro
UNICEF

09:45

GALERIE FOTO. Copiii care au dat o lectie huliganilor

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Copiii care au dat o lectie huliganilor

Aseara, la partida Romania Norvegia, au fost prezenti 29. 854 de spectatori, copii cu varsta mai mi. continuă pe România Liberă

Cat de frumoasa este Michaela Prosan din serialul Sacrificul. Galerie FOTO

Michaela Prosan s-a nascut in anul 1992, in Slobozia. A urmat cursurile Liceului de Arte Ionel Perlea din Slobozia, pentru ca mai apoi sa absolveUniversitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale din Bucuresti, la clasa profesoruluiFlorin Zamfirescu. Frumoasa Michaela Prosan din serialul Sacrificiul Primul rol de anvergura al Michaelei Prosan in teatru .

SOC! Andreea Marin se numara printre VICTIME. INFORMATIA a fost deja CONFIRMATA (GALERIE FOTO)

Andreea Marin a a avut parte de momente de cosmar! BIANCA DRAGUSANU A RAMAS FARA SUFLARE ! AU SNOPIT-O iN BATAIE! VICTOR SLAV A IZBUCNIT iN LACRIMI! IMAGINI DE GROAZA GALERIE FOTO) Vedeta a avut parte.

Romania, in LACRIMI! Carmen Harra, PREVIZIUNI ingrozitoare. Ce PERSONALITATI uriase VOR MURI (GALERIE FOTO)

Carmen Harra este una dintre cele ma cunoscute prezicatoare din Romania! Ea a spus in urma cu mai mult timpcatara noastra va mai pierde, in curand,oameni de baza, oameni care au facut.

Copiii care s-au jucat FIFA pana au golit conturile parintilor

FIFA e un joc video care poate da dependenta, iar acesti copii au dus totul la extrem cand au cheltuit toti banii parintilor pe achizitii in joc. Patru copii din Marea Britanie au cheltuit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )