Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gata, DIVORTEAZA! SOC la PRO TV! Celebra vedeta NU A MAI SUPORTAT

B1 B1,
Gata, DIVORTEAZA! SOC la PRO TV! Celebra vedeta NU A MAI SUPORTAT

Soc la PRO TV! O indragita actrita care a jucat in serialul La Bloc a divortat! LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VA ANUNTAM CA. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Tocmai SI-A ANUNTAT DEMISIA! Este STIREA BOMBA A ZILEI! NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

Bomba neasteptata la Pro TV. Anamaria Prodan a anuntat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, ca isi da demisia si ca nu mai poate prezenta emisiunea Gospodar fara pereche. Se pare ca.

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Oana Andoni, mama pentru a doua oara. Vedeta PRO TV a nascut o fetita perfect sanatoasa

Oana Andoni a devenit mamica pentru a doua oara! Frumoasa prezentatoare de la PRO TV si-a tinut sarcina secreta si a nascut de curand o fetita perfect sanatoasa. Vedeta a dezvaluit ca este iarasi gravida abia cand era in luna a saptea de sarcina. Oana Andoni, mama pentru a doua oara Prezentatoarea de stiri a .

SURPRIZA MOMENTULUI in televiziune! Vedeta PRO TV a nascut! Asta da BOMBA MONDENA

Surpriza totala in televiziune! Oana Andoni, vedeta a postului Pro TV, a devenit, marti, mama pentru a doua oara.

Cabral a fost atacat de hoti in vacanta. Prezentatorul Pro TV a reactionat dur cand i-a prins

Cabral a fost pus fata in fata cu o experienta neplacuta. Cunoscutul prezentator de televiziune a fost atacat de hoti. Acesta nu s-a lasat prada emotiilor, asa ca a actionat imediat cum i-a vazut pe cei care i-au incalcat proprietatea. Ce a facut vedeta? Cabral, atacat de hoti. Cum a reactionat prezentatorul? Iubitul prezentator al .

Bomba in TELEVIZIUNE! ANTENA 1 i-a dat LOVITURA DE GRATIE PRO TV-ului! La ASTA chiar NU se astepta NIMENI

Bomba la Antena 1! Revine emisiunea Asia Express , iar unul dintre concurenti va fi chiar o vedeta a RO TV-ului! PROFETIE APOCALIPTICA! MARIA GHIORGHIU A ANUNTA URGIA! VA LOVI CURAND ROMANIA! Sezonul 3 al.

Lupta dintre PRO TV si Antena 1, din nou in prim plan. Cum s-a clasat Las Fierbinti

Antena 1 si Pro TV se lupta de ani buni sa castige cat mai multi telespectatori de ambele parti. De la an la an apar noi productii in care reprezentantii celor doua posturi de televiziune isi pun mari sperante in ceea ce priveste audientele. Marti seara, Antena 1 a facut legea cu emisiunea Chefi la .

Cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan in noul sezon Gospodar fara pereche, de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan 46 de ani) la Gospodar fara pereche, dupa ce impresarul sportiv a renuntat la a mai prezenta emisiunea matrimoniala.

Cum arata o zi din viata lui Horia Brenciu. Ma intalnesc cu Andi Moisescu! De cand s-a intors la PRO TV, nu mai are nici timp sa respire

Horia Brenciu a postat un mesaj extrem de asteptat de fanii sai. Cunoscutul cantaret a marturisit cum decurge o zi din viata sa. Acesta a mentinut mai apoi o discutie cu prietenii din online legata de programul fiecaruia pentru ziua de azi. Cum au reactionat cei care il urmaresc pe juratul de la Vocea Romaniei .

Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anuntat

Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce in ultima vreme s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV. Ce a anuntat prezentatorul de televiziune? Mesajul lui Catalin Maruta, dupa ce s-a zvonit ca e aproape de o plecare de la PRO TV Catalin Maruta a ajuns la PRO TV in anul 2007, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )