Libnet.ro
UNICEF

01:05

GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! S-A TERMINAT

B1 B1,
GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! S-A TERMINAT

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai celebre cantarete din Romania, care are o voce inconfundabila. Vedetaeste foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Dupa atatia ANI de RELATIE cu Cristi BORCEA, Valentina Pelinel facut ANUNTUL SOC al ZILEI! DECIZIA care CUTREMURA showbizul romanesc (FOTO)

Valentina Pelinel se simte mai implinta ca oricand. Are 3 copii frumosi si sanatosi, iar sotul ei, Cristi Borcea ii este alaturi.

Dupa 12 ani de relatie, Cristi Brancu a facut anuntul. Ce se intampla cu Oana Turcu

Cristi Brancu si sotia sa fac unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatorul TV a facut un anunt emotionant pe contul de Instagram, dupa 12 ani de relatie. Acesta povesteste cum a intalnit-o pe cea care avea sa-i devina sotie si care i-a daruit un fiu, intr-o zi de 21 ianuarie. Dupa 12 ani de .

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia .

Vremea se schimba radical. Cand vin ninsorile peste Romania. ANM a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va schimba in intreaga tara, incepand de miercuri seara, cand sunt anuntate ninsori, in special in zona Carpatilor Meridionali-Orientali, in Transilvania si Moldova. in weekend, vremea se va incalzi din nou si vor fi 12-14 grade Celsius. Prognoza meteo ANM: Vremea .

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti. Anca Dumitra a facut primele declaratii, dupa decizia PRO TV

Cel mai iubit serial din Romania revine saptamana viitoare cu un nou sezon. in fiecare marti si joi, de la ora 20:30, personajele din Las Fierbinti revin pe micile ecrane cu noi aventuri si noi situatii amuzante. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti Viata in cel mai cunoscut sat din Romania isi continua cursul .

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, cu temperaturi de pana la 12 grade in majoritatea regiunilor, cu precipitatii prognozate dupa 25 ianuarie

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor tarii, maximele urmand sa atinga valori de 12 grade Celsius, in zona Dobrogei, insa incepand de saptamana viitoare temperaturile de peste zi vor scadea la jumatate, iar probabilitatea aparitiei precipitatiilor va creste in special dupa 25 ianuarie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 20 ianuarie - 3 februarie, citata de Agerpres.

SOC la ANTENA 1! Echipa Neatza S-A DESTRAMAT! Razvan Simion a facut ANUNTUL, in direct

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscopista de la Neatza, a parasit marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani, in luna decembrie. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct.

SOCUL ZILEI: Dupa 28 de ani de casnicie, Barack Obama a facut ANUNTUL deaspre Michele! Milioane de fani sunt in lacrimi (FOTO)

Speculatiile privind casnicia sotilor Obama a luat sfarsit! SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE, FRATILOR Cunoscut ca fiind un sot.

SOCUL ZILEI: Dupa 28 de ani de casnicie, Barack Obama a facut ANUNTUL deaspre Michele! Milioane de fani sunt in lacrimi (FOTO)

Speculatiile privind casnicia sotilor Obama a luat sfarsit! SOC SI GROAZA iN ROMANIA! CARMEN HARRA, PREVIZIUNE DE COSMAR PENTRU ANUL 2020! SFARSITUL E APROAPE, FRATILOR Cunoscut ca fiind un sot.

DAN NEGRU a facut anuntul iN LACRIMI: A murit la 47 de ani! Vestea a cazut ca UN TRASNET

Soc monden! Dan Negru a fost cutremurat de moartea vicepresedintelui de la CSA Steaua, Cristi Carlan.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )