Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gazeta Matematica nu este interzisa in scoli, nu este un material auxiliar (inspectorul scolar general al Bucurestiului)

Hotnews Hotnews,
 Gazeta Matematica nu este interzisa in scoli, nu este un material auxiliar (inspectorul scolar general al Bucurestiului)

Folosirea Gazetei Matematice in scoli nu este interzisa pentru ca nu este vorba de un material auxiliar, a declarat vineri, pentru HotNews. ro. inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, care a precizat ca acelasi lucru este valabil si pentru culegeri. continuă pe Hotnews

Domnule ministru Pop, chiar ati interzis Gazeta Matematica in scoli?

Unii profesori si directori asa au inteles. Cum Gazeta Matematica este un auxiliar neautorizat, ministrul Pop a interzis TOATE auxiliarele neautorizate, pana la noi dispozitii), exista scoli care au anuntat Societatea de Stiinte Matematice din Romania ca intrerup colaborarea care presupunea trimiterea in scoli a numerelor din Gazeta Matematica recent aparute.

FOTO Ministerul Educatiei a trimis inspectoratelor scolare o nota prin care le anunta ca este interzisa utilizarea de auxiliare neaprobate de minister si ca in caz contrar vor fi sesizate organele abilitate

Ministerul Educatiei a transmis o nota inspectoratelor scolare judetene si al municipiului Bucuresti prin care anunta ca este interzisa utilizarea de auxiliare scolare neaprobate de minister, iar in cazul in care nu este respectata aceasta obligatie atunci MEN isi rezerva dreptul de a sesiza organele de stat abilitate, informeaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )