Libnet.ro
UNICEF

06:15

Terorist sau erou anti-ISIS? Cine este generalul kurd Mazloum Abdi, marul discordiei intre Turcia si SUA

Adevărul Adevărul,
Terorist sau erou anti-ISIS? Cine este generalul kurd Mazloum Abdi, marul discordiei intre Turcia si SUA

In istoria celor 25 de milioane de dolari recompensa pentru identificarea si capturareauciderea lui Al Baghdadi, liderul ISISDaesh autointitulat Stat Islamic, o figura publica joaca un rol marcant: generalul kurd Mazloum Abdi, seful SDF, Fortele Democratice Siriene, majoritar kurde din nord-estul Siriei, scrie analistul geopolitic Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Cine este Alina Serban, actrita de etnie roma de la Cannes. Ce e tiganco? Ce e cu tine?

Cine este Alina Serban, actrita de etnie roma de la Cannes, care aduna sticle goale sa aiba cu ce sa faca focul in casa. Povestea dureroara a artistei. Cine este actrita de etnie roma de la Cannes, Alina Serban ? Actrita Alina Serban a participat recent la Cannes cu filmul Singura la nunta mea, care .

Cine este noul comisar european al Romaniei. Adina Valean este sotia lui Crin Antonescu si are o influenta aparte la Bruxelles

Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, acceptat de Ursula von der Leyen? Europarlamentarul PNL este sotia lui Crin Antonescu, fostul presedinte interimar al tarii, si are o influenta aparte la Bruxelles. Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei? Adina Valean 51 de ani),europarlamentar PNL si sotia lui Crin Antonescu, a .

Cine este iubita lui Cristian Tudor Popescu. Ea e singura femeie cu care a fost vazut in public CTP FOTO

Cristian Tudor Popescu, inginer de meserie, este comentator politic si sportiv la Digi 24. Realizarile sale le gasim pe internet, dar picanteriile? Pentru curiosi, analistul a divortat de 4 ori si acum are o iubita cu 20 de ani mai tanara. Cine este femeia, singura cu care a fost vazut in public? Cine este iubita .

Cine este sotul Ralucai Turcan. Ce avere au strans cei doi, de cand s-au remarcat in politica

Raluca Turcan a devenit cunoscuta in lumea politica dupa ce a candidat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008. Imaginea sa a continuat sa evolueze, iar zilele acestea este din nou in prim-plan. Cine este sotul ei si ce avere au reusit sa stranga cei doi? Cine este sotul Ralucai Turcan? Raluca Turcan a candidat, .

Cine este Lucifer, barbatul din Giurgiu care a supus o fata 16 ani unui ritual satanic. Specialistii spun ca nu sufera de o boala psihica

Un caz socant a cuprins ieri toata tara. O minora din Giurgiu a fost supusa la un ritual satanic. Agresorul este un tanar in varsta de 25 de ani. Scenele sunt de-a dreptul terificante, croite dupa un joc bolnav initiat de barbat. Cine este cel care a abuzat-o pe fata de 16 ani? Cine este .

Cine este femeia care il sustine de fiecare data pe Roger Federer. Multi il invidiaza pentru relatia lui, dar putini stiu ce se ascunde de fapt in spatele casniciei sale de 10 ani

Roger Federer este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume, cu peste 100 de trofee cucerite in intreaga sa cariera si sute de milioane de dolari castigati din tenis, publicitate si contracte de sponsorizare. Putini stiu insa cine este femeia care il sustine de fiecare data pe Roger Federer la meciurile pe .

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste .

Cine este Ramona Bruynseels, candidatul din partea PPU, la presedintia Romaniei

Ramona Ioana Bruynseels s-a nascut pe 14 februarie1980,Cluj-Napoca,RS Romania. Este un politician roman, de profesie jurist, candidat la presedintia Romanieidin partea PPU. Ramona Bruynseels candidat la prezidentiale din partea PPU in perioada 19982002 a urmat cursurile Facultatii de Drept de la Universitatea Crestina Dimitrie CantemirdinCluj-Napoca. Ulterior a urmat un program de masterat la aceeasi .

Marius Manole, personaj nou in Las Fierbinti. Cine este noul actor de la PRO TV

Marius Manole isi va face din nou simtita prezenta, la PRO TV, in celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Anuntul e unul total surprinzator pentru fanii show-ului, pentru ca actorul isi va marca revenirea printr-un rol total surprinzator. in plus, cel mai nou coleg de emisiune al lui Bobita, Celentano si Ardiles va putea fi .

Cine este Adina Valean, noua propunere de comisar european din partea Romaniei

Adina Valean este cel mai nou nume intrat pe deja lunga lista a variantelor de comisar european din partea Romaniei, dupa Rovana Plumb, Dan Nica ,Victor Negrescu si Siegfried Muresan. Practic, sefa Comisiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )