Libnet.ro
UNICEF

07:00

George H. W. Bush, Mihail Gorbaciov si Summitul de la Malta din 1989

Adevărul Adevărul,
George H. W. Bush, Mihail Gorbaciov si Summitul de la Malta din 1989

Ambasadorul american la Moscova, 1986-1991, Jack F Matlock Jr. , cel care a participat la cele doua summituri de a Reykjavik si de la Malta scria in memoriile sale: Dupa reuniunea de la Reykjavik, la Malta, s-au obtinut mai multe rezultate pozitive decat in oricare alt summit SUA-URSS, desi nu au fost semnate documente. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei. Senzationala discutie a lui Nicolae Ceausescu cu George Bush

Vizita vicepresedintelui american George Bush in Romania a avut loc in perioada 18 19 septembrie 1983. La intalnire au mai participat Stefan Andrei ministrul afacerilor externe si amiral Daniel J.

Sicriul lui George Bush, dus la Washington. Imagini in direct

Imagini in direct cu cortegiul fostului presedinte american George Bush. Sicriul in care se afla trupul sau neinsufletit pleaca de la Houston, Texas, va fi dus la baza militara aeriana din Maryland, iar apoi va.

Misiune indeplinita. Sully, cainele insotitor al lui George Bush, isi conduce stapanul pe ultimul drum

O fotografie postata de George W. Bush, dupa moartea tatalui sau, face inconjurul planetei. Imaginea il infatiseaza pe Sully, cainele insotitor al fostului presedinte american, stand langa.

Moment emotionant langa sicriul lui George Bush Sr.: S-a ridicat din scaunul cu rotile pentru un ultimul salut adresat fostului presedinte american (VIDEO)

Moment incredibil in Washington in Capitoliu unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului presedinte George H. Bush! Fostul lider al Senatului si rival al lui Bush Sr. in lupta pentru.

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )