Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Clooney il ataca pe Viktor Orban si masinaria sa de propaganda. Cum raspunde Budapesta VIDEO

Hotnews Hotnews,
 George Clooney il ataca pe Viktor Orban si masinaria sa de propaganda. Cum raspunde Budapesta VIDEO

Actorul George Clooney a intrat intr-o disputa cu premierul Ungariei Viktor Orban, dupa ce a criticat mai multi lideri politici pentru ura si furia pe care au cultivat-o peste tot in lume, nominalizand in context guvernul de la Budapesta si pe presedintele brazilian Jair Bolsonaro. continuă pe Hotnews

George Clooney l-a desfiintat pe Viktor Orban. Cum a putut sa reactioneze guvernul Ungariei

Celebrul actor George Clooney l-a descris pe premierul Viktor Orban ca fiind un exemplu al furiei si al urii din lumea intreaga, care ar putea alimenta un viitor distopic. in urma acestei descrierii, Guvernul Ungariei a reactionat, calificand declaratiile vedetei de cinema americane ca fiind prostesti, potrivit agentiei de presa Reuters. George Clooney l-a desfiintat .

Oficialii din Ungaria, suparati-foc pe George Clooney. Actorul american l-a criticat pe Viktor Orban

Guvernul Ungariei a reactionat dupa ce actorul George Clooney l-a descris pe prim-ministrul Viktor Orban drept un exemplu al furiei si al urii din lumea intreaga, care ar putea alimenta un viitor distopic, calificand declaratiile starului american ca fiind prostesti, informeaza Reuters.

Suicid: Viktor Orban cere amanarea discutiilor privind statul de drept

Premierul ungar Viktor Orban a cerut Germaniei sa nu lege bugetul Uniunii Europene de respectarea statului de drept in blocul comunitar, afirmand ca sa i se ceara sa sustina o asemenea initiativa ar fi ca si cand i s-ar cere suicidul, transmite Reuters.

Principalul partid de opozitie din Ungaria cere UE sa impiedice guvernul Viktor Orban, care vrea sa utilizeze vaccinul rusesc neomologat

Partidul maghiar de opozitie Coalitia Democrata DK) cere Comisiei Europene sa impiedice guvernul Viktor Orban, care vrea sa achizitioneze vaccinul dezvoltat de Rusia si neomologat in UE, transmite agentia publica de presa MTI, citata de G4media.

Vlad Voiculescu ataca Guvernul Orban: A modificat abuziv, prostesc si iresponsabil Codul Administrativ Nu voi asista pasiv la mizeria asta

Candidatul USR-PLUS la functia de viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, lanseaza un atac dur la adresa Guvernului Orban, spunand ca a modificat Codul Administrativ in mod abuziv, electoral interesat, prostesc si iresponsabil, iar din aceasta cauza este in situatia in care nu isi poate prelua functia, desi au trecut aproape doua luni de la alegerile locale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )