Libnet.ro
UNICEF

12:00

George Cosac, despre noul antrenor al Simonei Halep: Este omul bun la toate

Hotnews Hotnews,
 George Cosac, despre noul antrenor al Simonei Halep: Este omul bun la toate

Daniel Dobre a reluat colaborarea cu Simona Halep, acesta urmand sa fie antrenorul numarului trei WTA la turneul de la Miami ramane de vazut cat va dura colaborarea). George Cosac, presedintele FRT, a vorbit despre aceasta mutare, precizand urmatoarele despre Dobre: este omul bun la toate. continuă pe Hotnews

Teoretic, Bianca Andreescu ar putea juca pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu sa reprezinte Romania in competitiile internationale.

Bianca Andreescu ar putea juca tenis pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu sa reprezinte Romania in competitiile internationale.

Cine este Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, a anuntat, inainte de debutul la turneul de la Miami, ca Daniel Dobre este noul ei antrenor, scrie Gsp. Brica, asa cum este poreclit Daniel Dobre in lumea tenisului,.

FOTO Halep, doua fotografii sugestive de la Miami: Noul antrenor a aparut in stafful Simonei

Simona Halep 3 WTA) s-a convins, in final, ca pentru a ramane la un nivel inalt are nevoie de sfaturile unui specialist.

BOMBA! El este ALESUL SIMONEI HALEP! Cum s-au POZAT! Nu mai e loc de INTERPRETARI!

Simona Halep 27 de ani, locul 3 WTA) a ajuns la Miami, unde s-a fotografiat cu staff-ul sau, dar si alaturi deIrina Begu.

Ministrul Transporturilor, despre noul director Tarom: O sa vedeti ca e de meserie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a afirmat ca joi va avea loc o intrunire a unui nou Consiliu de Administratie al Tarom si va fi numit un nou director general. El a refuzat sa spuna numele acestuia, precizand insa ca este un om care tine cu Tarom-ul si o persoana din acest domeniu, un om de meserie. Eu va spun atata: ce a fost pana acuma, a fost la Tarom epoca lui Tudose, a afirmat Cuc.

Ce spun specialistii in turism despre noul clip de promovare a Romaniei: Nu am inteles prea bine de ce este in limba romana VIDEO

Ministerul Turismului a lansat noul clip de promovare a Romaniei, ca destinatie ideala pentru 365 de zile de vacanta pe an. Specialistii in turism consultati de Adevarul lauda initiativa, insa au si cateva amendamente.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )