Libnet.ro
UNICEF

17:00

George Ivascu, despre actorii care strang semnaturi in cadrul campaniei Fara Penali: Traim intr-o tara democratica. Au dreptul s-o faca

Adevărul Adevărul,
George Ivascu, despre actorii care strang semnaturi in cadrul campaniei Fara Penali: Traim intr-o tara democratica. Au dreptul s-o faca

Ministrul Culturii, George Ivascu, a fost intrebat vineri, la Iasi, cum comenteaza faptul ca mai multi actori celebrii, printre care si Oana Pellea, Victor Rebengiuc si Marius Manole, strang semnaturi in cadrul campaniei initiate de USR FaraPenali in functii publice. Acesta a raspuns ca traim intr-o tara democratica, iar colegii sai au dreptul sa participe la aceste activitati. continuă pe Adevărul

Marius Manole, Oana Pellea, Florin Calinescu, intre actorii care vor strange semnaturi in cadrul campaniei FaraPenali

Marius Manole, Oana Pellea, Florin Calinescu, Natalie Ester, Ilona Brezoianu, Marcela Motoc, Cristian Bota, Alex Calin, Olimpia Malai si Maria Obretin sunt actorii care au anuntat pana acum ca vor strange semnaturi in cadrul campaniei FaraPenali, initiativa civica sustinuta de USR.

Marii actori ai Romaniei strang semnaturi in Piata Universitatii impotriva politicienilor corupti

Actorii din Romania, printre care si apreciatii Oana Pellea, Marius Manole si Victor Rebengiuc, au iesit in Piata Universitatii pentru a strange semnaturi si a sustine campania FaraPenali, un protest fata de politicienii care au votat modificarile din Codul Penal.

Salariatii din unitatile subordonate Ministerului Tineretului si Sportului sunt in greva japoneza.Se strang semnaturi pentru incetarea generala a activitatii

Aproximativ 4. 000 de angajati ai Ministerului Tineretului se afla, joi, in greva japoneza din cauza salariilor mici si a inechitatilor intre aceleasi categorii de personal. Angajatii mai spun ca, saptamana viitoare, vor organiza pichetari si strangeri de semnaturi pentru greva generala.

Detalii terifiante despre CRIMA care a ingrozit CAPITALA: Doi barbati au fost RETINUTI

Procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a doi suspecti, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor, respectiv omor.

PANICA in SHOWBIZ: Mr. Bean a murit! ADEVARUL despre stirea care a cutremurat planeta

Intreaga lume a fost in stare de soc! Stirea care anunta ca Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul din Mr. Benn s-a stins din viata a facut inconjurul planetei. Aceasta informatie este de fapt o.

Informatii socante despre fratii care au omorat cei doi paznici. Barbatii ar fi comis o a patra crima in Germania

Informatii halucinante in dosarul crimelor in serie care au ingrozit Romania. Cei doi muncitori retinuti si apoi eliberati sunt suspectati ca ar fi comis o a patra crima, pe vremea cand lucrau in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )