Libnet.ro
UNICEF

13:30

George Maior, citat in dosarul lui Kovesi privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa - surse

Hotnews Hotnews,
 George Maior, citat in dosarul lui Kovesi privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa - surse

Fostul sef SRI, George Maior, a fost citat de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor pentru 23 mai, in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi are calitatea de inculpat, au precizat surse judiciare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

George Maior, audiat ca martor la Parchetul General

George Maior va fi audiat ca martor la Parchetul General, miercuri sau joi. Ambasadorul SUA a fost citat la Sectia pentru investigarea magistratilor pentru a aduce explicatii in dosarul in care au fost audiati si.

Martorul-cheie din dosarul lui Kovesi, audiat la Sectia pentru Investigarea Magistratilor

Un martor cheie din dosarul privind aducerea in tara a fostului director FNI, Nicolae Popa, a fost audiat la Sectia Speciala de Investigare a Magistratilor. E vorba de acelasi dosar in care Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, este cercetata penal pentru abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. ACTUALIZARE: La Sectia [] .

Gabriel Oprea, audiat in dosarul lui Kovesi: Am fost audiat ca martor

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea a fost audiat, joi,la sediul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in ceea ce priveste dosarul privind aducerea in tara a fostului director.

Florian Coldea, audiat aproape patru ore in dosarul lui Kovesi: SRI a fost implicat in operatiunea de identificare si aducere in tara a lui Nicolae Popa

UPDATE Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea a fost audiat la Sectia de anchetare a magistratilor,in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din.

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, audiat la Sectia de ancheta a magistratilor in dosarul Codrutei Kovesi

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, s-a prezentat joi la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Klaus Iohannis, scut pentru George Maior

Klaus Iohannis il protejeaza in continuare pe George Maior, desi ministerul de Externe i-a cerut retragerea acestuia din functia de ambasador in Statele Unite. A trecut o saptamana de la solicitare,.

Gabriel Oprea, audiat in dosarul lui Kovesi: Niciodata nu m-am tras de sireturi cu Florian Coldea

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea a fost audiat, joi,la sediul Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in ceea ce priveste dosarul ce are la baza, aducerea in tara a fostului.

Florian Coldea, audiat joi la Sectia speciala in dosarul privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa

Florian Coldea ajunge joi in fata anchetatorilor de la Sectia speciala de investigare a magistratilor. Da declaratii in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, dosar in care e inculpata fosta sefa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )